kr 85,00
(Vis alle)
kr 85,00 / 1 liter
Antal:

  L.O.C™ Multi Purpose Cleaner, det første bionedbrydelige, industrielt fremstillede rengøringsmiddel*, fjerner effektivt snavs og smuds og gør dit hjem hygiejnisk rent. 

  Derfor vil du synes om produktet ... 

  Det har aldrig være mere vigtigt at holde hjemmet rent og sikkert for os og vores familier. Heldigvis er det meget nemt at holde dit hjem skinnende rent med L.O.C Multi Purpose Cleaner. Dette effektive universalrengøringsmiddel fjerner effektivt ophobet snavs og smuds på alle vaskbare overflader og gør dit hjem skinnende rent med en dejlig duft. Du kan være sikker på, at du ikke bringer skadelige stoffer ind i dit hjem, eftersom L.O.C Multi Purpose Cleaner indeholder ingredienser, der stammer fra naturlige kilder, og ikke indeholder fosfater, skrappe syrer eller klorin. Desuden er det 100 % bionedbrydeligt. 

  Godt at vide ... 

  • Effektiv rengøring, der ikke efterlader striber, med naturlige, men meget effektive ingredienser. 
  • Indeholder Amways BIOQUEST FORMULA™, der er baseret på meget aktive, naturlige ingredienser, der ikke er skadelige for miljøet. 
  • Kan bruges på alle vaskbare overflader. 
  • Skal ikke skylles af. Bare gør rent, og så færdig. 
  • Denne sikre ingredienssammensætning har hjulpet familier i mere end 60 år. 
    

  Anvendelse: 

  • Kom 30 ml L.O.C Multi Purpose Cleaner i 5 liter vand i en spand. 
  • Vask overfladerne af, og lad dem tørre. Skal ikke skylles af. 
  • Til rengøring af mindre områder med sprayflaske blandes 50 ml L.O.C Multi Purpose Cleaner med 450 ml vand i en Amway-sprayflaske. Sprøjtes på overfladerne og tørres af. Skal ikke skylles af, men sørg for at bruge blandingen i sprayflasken inden 30 dage.  
  • Og endelig kan dette alsidige rengøringsprodukt bruges til at holde hænderne hygiejnisk rene. Skal bare bruges ufortyndet, hvorefter hænderne skylles. 

   

  * Hele ingredienssammensætningen af L.O.C. Multi-Purpose Cleaner er bionedbrydelig via testning for bionedbrydelighed, ikke kun de overfladeaktive stoffer i henhold til EU-krav. Baseret på forskning, der er foretaget af Verify-markeder i 2021.

  I forbindelse med denne påstand defineres udtrykket bionedbrydeligt som: Materialers evne til at blive nedbrudt til materialer, der findes i naturen – vand, CO2 og mineraler – når de udsættes for sollys, vand og mikrober.

  Ingrediensnavn CAS-nr. Fallesnavn
  Water 7732-18-5 Vand
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anioniske overfladeaktive stoffer
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Nonioniske overfladeaktive stoffer
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfotere overfladeaktive stoffer
  Sodium Chloride 7647-14-5 Bordsalt
  Citric Acid 77-92-9 Organisk syre (pH-kontrol)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Parfume
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Konserveringsmiddel
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Konserveringsmiddel

  ADVARSEL. Forårsager alvorlig øjenirritation. VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. Ved vedvarende øjenirritation: Søg lægehjælp. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Opbevares utilgængeligt for børn.