Indgår i sæt

Vitamin C Plus Extended Release NUTRIWAY™

kr 231,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 109741
Størrelse: 60 tabletter
Antal:

  Dette produkt er en del af 3 pakke(r):

  NUTRIWAY Vitamin C Plus (Extended Release) er et forbedret, højeffektivt C-vitamintilskud, der er udviklet til at give en langsom, jævn frigivelse af C-vitamin til kroppen for at maksimere optagelsen – uden det spild, der opstår ved store doser eller tabletter med øjeblikkelig frigivelse. C-vitamin er et essentielt næringsstof, der dagligt bør fyldes op i kroppens depoter som en del af en velbalanceret kost, og findes i frugt såsom acerola-kirsebær, solbær og de fleste citrusfrugter. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og et normalt fungerende immunsystem. Det bidrager også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. NUTRIWAY Vitamin C Plus (Extended Release) er fremstillet af to kilder af C-vitamin: Naturlige acerolakirsebær, dyrket på vores egne certificerede miljøvenlige Nutrilite/Nutriway-landbrug, og askorbinsyre. Vi bruger acerola-kirsebær, fordi de er en af naturens mest koncentrerede kilder til naturlig C-vitamin. Hver tablet indeholder 240 mg C-vitamin blandet med en fibrøs ingrediens, så C-vitaminet opløses langsomt i kroppen over otte timer. Én tablet giver mere total anvendelig C-vitamin i løbet af dagen end 600 mg givet ved øjeblikkelig frigivelse, og den er også mere nænsom ved maven.

  • C-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.
  • Hver daglig tablet giver kroppen en jævn dosis af C-vitamin over otte timer.
  • Indeholder citrusbioflavonoidkoncentrat, tørret af hele frugter, inklusive citroner, mandariner og grapefrugt.
  • Indeholder C-vitamin fra en af de rigeste kendte kilder: acerolakirsebær.
  • C-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
  • Ikke tilsat kunstige sødemidler, farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.
   
  INDHOLD 1 TABL %*
  Vitamin C 240 mg 300

  *% af ernæringsmæssig referenceværdi

  • Dem, der regelmæssigt ikke spiser nok (eller ikke har tid eller appetit til at spise) naturlige fødevarer, der indeholder C-vitamin, såsom citrusfrugter, broccoli og rosenkål.
  • Dem, der ønsker at øge beskyttelsen af cellerne mod oxidativt stress, for eksempel personer, der har et stresset liv eller bor i områder med høj forurening.
  • Alle, der gerne vil supplere deres daglige kost uden kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

  Anbefalet dosis:

  Én tablet dagligt.

  Gode råd

  Opbevares utilgængeligt for små børn. Dette produkt erstatter ikke en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Hold flasken tæt lukket. Opbevares køligt og tørt. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.