kr 242,00
(Vis alle)
Antal:

  Dette produkt er en del af 2 pakke(r):

  Nutriway™ Vitamin C Plus er et meget effektivt kosttilskud, der giver en langsom og konstant frigivelse af C-vitamin i løbet af dagen som støtte for immunsystemets normale funktion. 


  Derfor vil du synes om produktet ...

  At holde sig i form og være sund er vigtigt for de fleste af os, men det kan være vanskeligt at holde immunsystemet i god form. Miljømæssig forurening, bakterier og sygdom kan svække vores immunforsvar. Også stress, udmattelse og en ubalanceret kost kan belaste immunsystemet. 

  Hvad er løsningen? Praktisk og nem støtte til dit immunsystem med Nutriway™ Vitamin C Plus-tilskud. C-vitamin er et vigtigt næringsstof, der understøtter immunsystemet. Ud over at give uvurderlig støtte til dit immunsystem bidrager C-vitamin til at bibeholde kroppens normale kollagenproduktion, der giver sund hud, og er med til at beskytte cellerne mod oxidativt stress (takket være dets antioxidantegenskaber). 

  Hver praktisk, daglig tablet, der er fremstillet på basis af to kilder til C-vitamin – naturlige acerola-kirsebær, der dyrkes på vores Nutrilite-landbrug, og ascorbinsyre – indeholder 240 mg C-vitamin kombineret med en fibrøs ingrediens. Denne kombination nedsætter optagelsen, så det kan frigives i kroppen over otte timer. Blot én tablet på 240 mg med forlænget frigivelse giver mere brugbart C-vitamin i løbet af dagen end en tablet på 600 mg med øjeblikkelig frigivelse. 

  Godt at vide ...

  • Velegnet til vegetarer.
  • Produktet indeholder ikke animalske ingredienser.
  • Nutriway™ Vitamin C Plus er et kosttilskud, der indeholder citrusbioflavonoidkoncentrater fra hele frugter, herunder citron, mandarin, appelsin og grapefrugt, som bidrager til immunsystemets normale funktion og sund hud. 
  • Forlænget frigivelse giver en langsom, konstant frigivelse af næringsstoffer til kroppen, hvilket øger optagelsen uden det spild, der er forbundet med store doser eller tabletter med øjeblikkelig frigivelse. 
  • Dette kosttilskud indeholder C-vitamin fra acerola-kirsebær. Denne rige kilde dyrkes på vores egen Nutrilite-landbrugsjord, hvor vi kun bruger bæredygtige dyrkningsmetoder. 
  • Der er ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler i dette kosttilskud.

   

   
  INDHOLD 1 TABL %*
  Vitamin C 240 mg 300

  *% af ernæringsmæssig referenceværdi

  • Dem, der regelmæssigt ikke spiser nok (eller ikke har tid eller appetit til at spise) naturlige fødevarer, der indeholder C-vitamin, såsom citrusfrugter, broccoli og rosenkål.
  • Dem, der ønsker at øge beskyttelsen af cellerne mod oxidativt stress, for eksempel personer, der har et stresset liv eller bor i områder med høj forurening.
  • Alle, der gerne vil supplere deres daglige kost uden kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

  Anbefalet dosis:

  Én tablet dagligt.

  Gode råd

  Opbevares utilgængeligt for små børn. Dette produkt erstatter ikke en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Hold flasken tæt lukket. Opbevares køligt og tørt. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.