kr 195,00
(Vis alle)
Antal:

  Dette produkt er en del af 1 pakke(r):

  Nutriway™ Vitamin D er et kosttilskud indeholdende D-vitamin, der bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion, normale knogler, normale tænder såvel som immunsystemets normale funktion.

  Derfor vil du synes om produktet ... 

  Eksperterne ved, at D-vitamin er en meget vigtig faktor for vores generelle velvære. Det hjælper mange faktorer, der er vigtige for at have en god livsstil. Vi danner D-vitamin, når huden kommer i kontakt med solens stråler, men eftersom mange af os tilbringer det meste af dagen indendørs i kunstig belysning, og vi bruger solcreme til at beskytte huden, kan det indimellem være vanskeligt at blive udsat for UV-stråler i tilstrækkelig grad. Desuden er det svært af få tilstrækkeligt med D-vitamin via kosten, da det findes i meget få madvarer, men du kan dog få det fra fed fisk, som f.eks. laks og makrel. Hvor du bor har også en betydning, da det er vanskeligere at få UV-stråler på den nordlige halvkugle end længere sydpå, hvilket er en af årsagerne til, at mere end 40 % af befolkningen i Europa har et underskud af dette værdifulde vitamin*. 

  Nutriway™ Vitamin D bringer solen ind i dit liv. Dette kosttilskud, der indeholder en daglig dosis på 15 µg (600 IU)** D-vitamin fra naturlige kilder, bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder og til immunsystemets og musklernes normale funktion. Naturlig D-vitamin er også kendt for at spille en rolle i celledelingsprocessen, hvilket gør det til en medvirkende faktor for en general god livsstil. Der findes ikke nogen mere praktisk måde til at bevare et godt D-vitaminniveau på. 
   

  Godt at vide ...  

  • Velegnet til vegetarer.
  • Nutriway™ Vitamin D-kosttilskuddet giver en daglig dosis på 15 µg (600 IU)** D-vitamin, der stammer fra to naturlige kilder, og som understøtter en god livsstil. Dette kosttilskud er fremstillet af koncentreret D-vitamin, der stammer fra dyrket gær fra et NutriCert™-certificeret partneranlæg.
  • Det er nemt at tage – du skal bare tage én lille tablet, der er nem at sluge, om dagen. 
  • Nutriway™ Vitamin D indeholder ikke kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. 
  • D-vitamin hjælper med at understøtte normale knogler og tænder og bidrager til udnyttelse af calcium og fosfor.
  • D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion og er med til at bevare normal muskelfunktion. 
  • D-vitamin er kendt for at spille en rolle i celledelingsprocessen i kroppen, hvilket gør det til en medvirkende faktor for en generel god livsstil.  
    

  * En stor undersøgelse, foretaget af EU, konstaterede mangel på D-vitamin hos 40,4 % af befolkningen i Europa, uanset alder, etnicitet og breddegrad. Kilde: Cashman KD, Dowling KG, et al. Vitamin D deficiency in Europe: pandemic? Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033–44.10.3945/ajcn.115.120873.

  ** 300 % af RI (referenceindtag).
   

   

  Vigtige egenskaber

  NUTRIWAY™ Vitamin D indeholder 15 µg (600 IU) D-vitamin.

  Det er nemt at tage sammen med din normale kost eller dine sædvanlige rutiner – du skal bare tage én lille tablet, der er nem at sluge, om dagen.

  NUTRIWAY Vitamin D indeholder kultiveret gær – en højt koncentreret kilde til D-vitamin.

  NUTRIWAY Vitamin D indeholder ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

  Anvendelse

  Tag én tablet om dagen sammen med eller uden mad.

  • Opbevares utilgængeligt for små børn.
  • Dette produkt erstatter ikke en varieret kost.
  • Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Hold flasken tæt lukket.
  • Opbevares køligt og tørt.
  • Derudover er det generelt vigtigt at spise en varieret og velbalanceret kost samt have en sund livsstil.

  Ingredienser

  INGREDIENSER: maltodextrin, stabilisatorer (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), vitamin D-gær 3%, modificeret stivelse, antiklumpningsmidler (siliciumdioxid, fedtsyrer), sukrose, antioxidants (natriumascorbat, alfatocopherol), fugtighedsbevarende middel (glycerol), mellemkædede triglycerider, vitamin (cholecalciferol), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

  Næringsindhold

  INDHOLD PR. DAG (1 TABLET) % RI****:
  D-vitamin 15 μg 300

  **** % af referenceindtag