Vitamin D NUTRIWAY™

kr 183,00
Bestillingsnummer: 119797
Størrelse: 90 tabletter
Antal:

  NUTRIWAY Vitamin D er et kosttilskud, der indeholder D-vitamin fra naturlige kilder, så du kan føle dig godt tilpas og understøtte et godt helbred.

  Hvad produktet gør for dig

  • NUTRIWAY™ Vitamin D indeholder 15 µg (600 IU)* D-vitamin, der er udvundet fra naturlige kilder, og som understøtter dit helbred.
  • D-vitamin bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder.
  • D-vitamin bidrager til normal optagelse og udnyttelse af calcium og fosfor.
  • D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion og til vedligeholdelse af normal muskelfunktion.
  • D-vitamin spiller en rolle i celledelingsprocessen.
  * 300 % af RI (referenceindtag).

  Derfor vil du synes om produktet

  Daglig soleksponering af huden uden solbeskyttelse vil normalt dække det daglige behov for D-vitamin.**

  Vores livsstil og arbejdsopgaver betyder, at mange af os tilbringer meget tid indendørs. Mulighederne begrænses yderligere om efteråret og vinteren på grund af de korte dage og en svagere sol. Desværre indeholder meget få fødevarer D-vitamin fra naturens side, hvilket betyder, at de fleste ikke får tilstrækkelig D-vitamin gennem kosten alene. Resultatet er, at mange af os ikke drager fuld nytte af dette ’solvitamins’ fulde potentiale og kommer til at mangle D-vitamin.

  Hjælpen er nær! NUTRIWAY™ Vitamin D, der indeholder D-vitamin fra naturlige kilder, gør det nemt at få D-vitamin ved at give dig ’solvitaminer’ i din hule hånd.

  Fakta til dig

  Ca. 30 minutters soleksponering om dagen af armene og ansigtet uden solbeskyttelse vil normalt dække det daglige behov for D-vitamin.**

  Meget få fødevarer indeholder D-vitamin fra naturens side. Fed fisk (såsom laks, tun og makrel) og fiskeleverolie er gode kilder. Der findes også små mængder af D-vitamin i okselever, ost og æggeblomme.

  En stor undersøgelse, foretaget af EU, konstaterede mangel på D-vitamin hos 40,4 % af befolkningen i Europa uanset alder, etnicitet og breddegrad.***

  NUTRIWAY™ Vitamin D indeholder D-vitamin, der er udvundet fra to naturlige kilder.

  Det indeholder kultiveret gær – en højt koncentreret kilde til D-vitamin. Gæren kultiveres på et NutriCert™-certificeret partneranlæg.

  NUTRIWAY Vitamin D indeholder ingen kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

  ** Den mængde D-vitamin, der produceres i huden ved hjælp af solen, kan påvirkes af breddegrad, årstid, ozonlag og skyer, overfladebeskaffenhed, tøj, hudfarve og alder. Kilde: EFSA NDA Panel, 2016. Scientific opinion on dietary reference values for vitamin D. EFSA Journal 2016;14(10):4547, 145 pp. doi:10.2903/j.efsa.2016.4547; https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2016.4547
  *** Kilde: Cashman KD, Dowling KG, et al. Vitamin D deficiency in Europe: pandemic? Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033–44.10.3945/ajcn.115.120873.

  Vigtige egenskaber

  NUTRIWAY™ Vitamin D indeholder 15 µg (600 IU) D-vitamin.

  Det er nemt at tage sammen med din normale kost eller dine sædvanlige rutiner – du skal bare tage én lille tablet, der er nem at sluge, om dagen.

  NUTRIWAY Vitamin D indeholder kultiveret gær – en højt koncentreret kilde til D-vitamin.

  NUTRIWAY Vitamin D indeholder ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

  Anvendelse

  Tag én tablet om dagen sammen med eller uden mad.

  • Opbevares utilgængeligt for små børn.
  • Dette produkt erstatter ikke en varieret kost.
  • Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Hold flasken tæt lukket.
  • Opbevares køligt og tørt.
  • Derudover er det generelt vigtigt at spise en varieret og velbalanceret kost samt have en sund livsstil.

  Ingredienser

  INGREDIENSER: maltodextrin, stabilisatorer (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), vitamin D-gær 3%, modificeret stivelse, antiklumpningsmidler (siliciumdioxid, fedtsyrer), sukrose, antioxidants (natriumascorbat, alfatocopherol), fugtighedsbevarende middel (glycerol), mellemkædede triglycerider, vitamin (cholecalciferol), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

  Næringsindhold

  INDHOLD PR. DAG (1 TABLET) % RI****:
  D-vitamin 15 μg 300

  **** % af referenceindtag

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvem kan få gavn af dette produkt?

  Voksne, der passer på sig selv og sætter pris på en aktiv livsstil. Det kan være svært at få tilstrækkelig D-vitamin – ikke kun gennem kosten, men også på grund af en indendørs livsstil med begrænset adgang til sol, især om efteråret og vinteren.

  Er der risiko for, at mit indtag af d-vitamin kan være for højt, hvis min kost indeholder masser af fed fisk, æg og mejeriprodukter?

  Forskning tyder på, at risikoen for D-vitaminforgiftning er meget lav hos sunde mennesker, der får mindre end 10.000 IU (250 µg) om dagen.

  Er der andre fysiske tilstande/lidelser, hvor brug af produktet er kontraindiceret?

  Der er ingen tegn på kontraindikationer i forbindelse med brug af dette produkt. Men som med alle andre kosttilskud skal personer, der er under lægebehandling, rådføre sig med deres læge, før de begynder at tage dette produkt

  Kan dette produkt tages sammen med andre kosttilskud?

  Dette tilskud kan kombineres med andre kosttilskud. Det giver brugerne fleksibilitet til at tilpasse deres kosttilskud, så de opfylder deres specifikke livsstil og ernæringsmæssige behov. En kombination af dette produkt og NUTRIWAY DOUBLE X* eller DAILY og/eller CalMagD Plus udgør ikke nogen risiko for kroppen, hvis de anbefalede daglige mængder overholdes. * NUTRIWAY DOUBLE X er midlertidigt ikke tilgængeligt i Danmark.

  Hvorfor indeholder NUTRIWAY Vitamin D ikke K2-vitamin?

  D-vitamin er et vigtigt næringsstof, der understøtter flere sundhedsfordele, herunder knoglevækst og -vedligeholdelse. Da både D-vitamin og K-vitamin er vigtige for knoglemineralisering, kombineres disse næringsstoffer nogen gange i kosttilskud. Det er dog ikke nødvendigt med begge disse næringsstoffer i ét enkelt kosttilskud, for at D-vitamin kan have den ønskede virkning. K-vitamin findes i forskellige fødevarer, herunder grønne bladgrøntsager, kød og mælkeprodukter. Eftersom der kun går lidt K-vitamin tabt ved tilberedning, får de fleste tilstrækkelig K-vitamin fra kosten. Til gengæld viser epidemiologisk evidens, at mange mennesker i hele verden lider af mangel på D-vitamin. En af fordelene ved at tilføre D-vitamin alene i et kosttilskud er, at det betyder, at den enkelte har bedre kontrol med deres indtag af næringsstoffer, og at det dermed hjælper dem med at dække eventuelle mangler i kosten.