kr 74,00
(Vis alle)
kr 74,00 / 1 liter
Antal:

  Dish Drops™ Concentrated Dishwashing Liquid fjerner effektivt snavs og indtørret fedt, så dit service bliver skinnende rent. 

  Derfor vil du synes om produktet ... 

  Opvask behøver ikke være en kedelig pligt. Takket være en frisk citrusduft er det faktisk en fornøjelse at vaske op med Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid. Dette milde men koncentrerede opvaskemiddel fjerner effektivt fedt og indtørrede madrester, så gryder, pander, bestik og service bliver skinnende rent. Dette uundværlige produkt, der indeholder aloe vera, alphahydroxysyre (AHA) og naturlige ekstrakter fra shiso-planten (en japansk plante), vasker rent uden at udtørre din hud eller få dine hænder til at føles tørre og dehydrerede. 

  Som du kan forvente det af Amways kendte og meget populære rengøringsprodukter, indeholder Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid fire ingredienser, der stammer fra naturlige kilder og er sikre at bruge til alle dine køkkenting og selv dine mest dyrebare ting som krystalglas og porcelæn. 
   

  Godt at vide ... 

  • Alsidigt, meget effektivt produkt, der kan bruges til glas, gryder og pander, bestik og selv dit fineste porcelæn, krystalglas og sølvtøj. 
  • Fjerner lugt fra krydderier, fisk og andre ildelugtende madvarer. 
  • Giver et holdbart, effektivt skum. 
  • Skyl hænderne efter brug. 
    

  Anvendelse: 

  • Kom 3 ml Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid i opvaskebaljen sammen med 5 liter varmt vand. Vask gryder, bestik og service, og skyl det af, inden det tørres. 
  • Bland 1 del Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid med 3 dele vand i en Amway-flaske. Ryst for at blande det, og brug det derefter på mindre områder med en svamp. 
  • Brug det til at sætte gryder, pander og ovnfaste fade i blød for at løsne indtørret fedt og madrester. 
    

  Klik her for at se ingrediensliste

  Ingrediensnavn CAS-nr. Fallesnavn
  Water 7732-18-5 Vand
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anioniske overfladeaktive stoffer
  Cocamidopropyl Betaine 61789-40-0 Amfotere overfladeaktive stoffer
  Ethoxylated Alcohol (Pareth 8-7) 27252-75-1 Nonioniske overfladeaktive stoffer
  Glycereth-26 31694-55-0 Fortyndingsmiddel / fugtighedsbevarende middel
  Propylene Glycol 57-55-6 Fortyndingsmiddel / fugtighedsbevarende middel
  Alcohol Denat 64-17-5 Fortyndingsmiddel
  Citric Acid 77-92-9 Organisk syre (pH-kontrol)
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Parfume
  Magnesium Hydroxide 1309-42-8 Skumstabilisator
  Aloe Barbadensis Leaf Juice 94349-62-9 Hudbalsam
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Konserveringsmiddel
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Konserveringsmiddel
  Perilla Ocymoides Leaf Extract 90082-61-4 Hudbalsam
       
  Allergener:    

  Limonene

  90082-61-4 Parfume

  Det kan bruges på porcelæn, glas, gryder og pander, bestik, selv krystal, fint sølvtøj og porcelæn.

  • Til opvask i vask eller balje hældes 3 ml DISH DROPS™ Concentrated Dishwashing Liquid i baljen, mens den fyldes op med 5 liter varmt vand. Skyl af efter vask.
  • For økonomisk anvendelse fortyndes 1 del DISH DROPS Concentrated Dishwashing Liquid i 3 dele vand i en AMWAY™ Plastic Squeeze Bottle. Ryst den for at blande indholdet og brug en lille mængde af opløsningen på en svamp.
  • For at pleje svampe og karklude skylles grundigt med varmt vand. Påfør 2 sprøjt fra pumpen, pump på kluden eller svampen, klem for at fordele opvaskemidlet og lad den ligge, til den skal bruges igen

  ADVARSEL. Forårsager alvorlig øjenirritation. VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. Ring omgående til en GIFTINFORMATION eller en læge. Indholdet/beholderen bortskaffes på en genbrugsstation. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Opbevares utilgængeligt for børn. Indeholder methylisothiazolinone. Kan forårsage allergisk reaktion.