kr 1.115,00
(Vis alle)
Antal:

  Antal:

   Pas på og forkæl din hud før, under og efter eksponering for solen med denne top til tå-hudplejeløsning til sommeren.


   Hvad produktet gør for dig

   Artistry Summer Beauty Solution hjælper dig med at eksfoliere, beskytte og fugte din hud fra top til tå – den dækker alle dine hudplejebehov for sjov i solen, fra forberedelse før eksponering til nydelse efter solen.

   • Som forberedelse til den perfekt solbrune hud kan du bruge Artistry Signature Select Polshing Body Scrub, som forsigtigt, men grundigt fjerner tørre celler og fremmer glat og glødende hud.
   • Før og under tid i solen påføres g&h Protect UV Sunscreen SPF 50+ PA+++++ og Artistry Skin Nutrition™ Hydrating Day Lotion SPF 30. Sammen giver de bredspektret beskyttelse fra både UVA- og UVB-stråler og hjælper med at opretholde optimale fugtniveauer i huden.
   • g&h Refresh Body Milk fugter og hjælper med at beskytte og reparere hudens fugtbarriere efter eksponering for solen med sin friske, lette, hurtigt absorberende produktsammensætning.
   • Når du har brug for det, opfrisker Artistry Studio Refresher + Protector Face Mist huden, øger dens hydrering, beskytter den mod miljøforurening og hjælper med at sætte din makeup.
   • Og når du skal bære rundt på dine essentielle skønhedsprodukter, kan du bruge Artistry-kosmetiktasken* – en blød, stilfuld gave, der leveres uden omkostninger med hver ordre (så længe lager haves).

   *Tilgængelig som medfølgende gave ved køb af Artistry Summer Beauty Solution. Fås, så længe lager haves. Kan ikke købes særskilt.

   Derfor vil du synes om produktet

   Artistry Summer Beauty Solution er din alt-i-en top til tå-løsning til at beskytte dig i solen til sommer.

   Artistry Summer Beauty Solution er specielt udviklet til at dække hudens behov før, under og efter eksponering for solen og har alt, hvad du behøver for at eksfoliere, beskytte og fugte din hud, så du kan nyde alt det gode, solen giver.

   Dette udvalg af Artistry- og g&h-produkter er fyldt med naturlige ingredienser, herunder phyto-næringsstoffer dyrket af Nutriway – verdens mest solgte mærke inden for vitaminer og kosttilskud*. Det betyder, at du kan nyde fordelene ved sund produktion af D-vitaminer, en solbeskinnet teint og glæden ved ren, sund skønhed.

   Sikkerhed i solen har aldrig føltes så lækkert.

   * Kilde: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Fakta til dig

   Sunde produktsammensætninger
   Indholdet i Artistry- og g&h-produkter er udviklet baseret på Artistry Clean- og g&h Personal Care Clean-standarderne, som er strenge retningslinjer, der sikrer, at produkterne er rene, sikre og effektive. Det betyder:

   • Registreret hos Vegan Society*
   • Uden mineralsk olie, parabener eller phthalater
   • Uden animalsk baserede ingredienser og ikke testet på dyr

   Plantebaserede ingredienser
   Alle produkterne i Artistry Summer Beauty Solution indeholder et eller flere phyto-næringsstoffer, som er dyrket på et af vores egne Nutriway-landbrug eller på NutriCert™-certificerede partnerlandbrug. Ud over høj kvalitet sikrer det markedets bedste sporbarhed fra frø til hud, du kan have tillid til.

   Varemærker, du kan stole på
   Artistry Summer Beauty Solution er kombinationen af det bedste fra ekspertise i hudforskning med bæredygtigt dyrkede ingredienser fra Nutriway – verdens mest solgte mærke inden for vitaminer og kosttilskud** – med g&h-produkternes rene plantekraft og sunde egenskaber.

   Oplysninger om sikkerhed i solen

   • Ophold dig ikke for længe i solen, heller ikke med solcreme.
   • Spædbørn og små børn bør ikke udsættes for direkte sollys.
   • For meget sol på huden kan medføre alvorlige helbredsrisici.
   • Ved brug af mindre solcreme mindskes beskyttelsen mod solen markant.
   • Påfør altid solscreme igen efter svømning eller tørring med håndklæder for at opretholde beskyttelsen.

   *Undtagen Artistry Signature Select Polishing Body Scrub.
   ** Kilde: GlobalData
   | http://gdretail.net/amway-claims/

   Produktegenskaber

   Medfølgende gave
   Få en Artistry-kosmetiktaske med alle ordrer på Artistry Summer Beauty Solution*. Artistry-kosmetiktasken er blød, stilfuld og lavet af 100 % bomuld – perfekt til at bære dine essentielle skønhedsprodukter, uanset hvor du skal hen.  

   Den poselignende taske har en indvendig beskyttende belægning, der beskytter dine produkter mod vand og sikrer, at de altid forbliver rene og tørre.
   Størrelse: 22 cm x 10 cm x 10 cm

   * Tilgængelig som medfølgende gave ved køb af Artistry Summer Beauty Solution. Fås, så længe lager haves. Kan ikke købes særskilt.

   Anvendelse

   Produkterne i Artistry Summer Beauty Solution fungerer sammen som en del af en top-til-tå løsning, der beskytter din hud i solen. Du kan integrere den med dine yndlingsprodukter fra Artistry eller g&h (f.eks. Artistry Skin Nutrition-ansigtsrenseprodukter, -tonere eller -serummer) for at nyde en sundt udseende, strålende og solbeskinnet hud til sommer.

   Se brugsanvisningerne til hvert produkt for nærmere oplysninger

   * MEDFØLGENDE GAVE. Leveres kun sammen med dette produktsæt, så længe lager haves. Kan ikke købes særskilt.  

   Ingredienser

   Vigtige ingredienser til din hudplejerutine til sommer 
   Alle produkter, der indgår i Artistry Summer Beauty Solution, indeholder potente naturlige plantebaserede ingredienser, såsom:

   Solbærekstrakt fra Nutriway™
   Sammen med æteriske olier af natlys og perilla hjælper dette ekstrakt med at bevare en blød, smidig følelse. Huden forberedes perfekt til fordelene ved resten af din hudplejerutine. 
   Findes i: Artistry Signature Select Polishing Body Scrub

   Nutriway-dyrket grøn te-ekstrakt
   Giver antioxidantbeskyttelse. 
   Findes i: g&h Protect UV Sunscreen SPF 50+ PA++++

   Cica-kompleksvand
   Dette phyto-næringsstof, som er udvundet af en blomstrende plante, hjælper med at berolige og tilføre huden fugt.
   Findes i: g&h Protect UV Sunscreen SPF 50+ PA++++

   Prevent Complex med phyto-næringsstoffer
   En blanding af Nutriway™-dyrket acerola-kirsebær samt australsk tysindfryd og brombær, der booster hudens naturlige forsvarssystem med 350 % og er med til at forhindre og forsinke synligheden af tidlige aldringstegn.
   Findes i: Artistry Skin Nutrition Hydrating Day Lotion SPF 30

   Nutriway-dyrket granatæble
   Medvirker til at beskytte din hud mod skader fra de mest almindelige forureningstyper. 
   Findes i: Artistry Skin Nutrition Hydrating Day Lotion SPF 30 og Artistry Studio Refresher + Protector Face Mist

   Bambuskompleks
   Plantebaseret kompleksvand fremstillet af bambus og glycerin udvundet af planter, som hjælper med at tilføre huden fugt. 
   Findes i: g&h Refresh Body Milk

   Ceramid udvundet af olivenolie
   En særlig type af lipider, der hjælper med at opretholde hudens fugtbarriere.
   Findes i: g&h Refresh Body Milk


   Disse ingredienser indgår i videnskabeligt udviklede produktsammensætninger, der kombinerer videnskab og natur, når det er bedst for huden.

   Se produktsiderne med ingredienslisten for hvert enkelt produkt: