Hvordan starter man en Amway-forretning?

En Amway-forretning er en forretning med lav investering og lav risiko. Spar registreringsomkostningen, og hør om fordelene og belønningerne for nye Amway-forretningsindehavere.

En Amway-forretning er en forretning med lav investering og lav risiko. Spar registreringsomkostningen, og hør om fordelene og belønningerne for nye Amway-forretningsindehavere.

Hvordan fungerer det?

Det er nemt at komme i gang, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen. Begynd at markedsføre produkterne, og få en indkomst på alle dine registrerede kunders køb. Når du udvikler din Amway-forretning og sponserer andre forretningsindehavere til at gøre det samme, opnår du yderligere bonusser og belønninger.

Bliv registreret som Amway-forretningsindehaver

Det er nemt at komme i gang:
 

Det koster kun 232 DKK at blive registreret

Vi tilbyder tilfredshedsgaranti i de første 90 dage

Der er ingen skjulte gebyrer! Når du er blevet tilmeldt, bestemmer du selv, hvor meget eller hvor lidt du vil bruge på din forretning. 

Når du er blevet registreret, kan du begynde at købe vores kvalitetsprodukter med det samme. Sørg for ikke at gå glip af din rabat på første ordre!

Rabat på første ordre

For at sikre at vi giver dig den allerbedste start på din ABO-oplevelse, ønsker vi at tilbyde dig nogle fantastiske tilbud på vores produkter for at byde dig velkommen til Amway. 


Sådan virker det:

Afgiv din første ordre. Du kan købe for så lidt eller så meget, du ønsker. Hvis du køber for 100 PV (pointværdi) eller derover i de første 30 dage efter, at du er blevet registreret, modtager du:

  • Omkostningsfri registrering (værdi: 232 DKK), hvis din første ordre er på mellem 100 PV og 199,99 PV
  • Omkostningsfri registrering + 15 % rabat på din første ordre fra 200 PV, beregnet på forhandlerpris og op til højst 300 PV – selvom der købes produkter for en større PV-værdi.

  100-199 PV rabat på første ordre

 Omkostningsfri registrering (232 DKK)

200 PV og derover (maks. 300 PV)

Omkostningsfri registrering (232 DKK) + 15 % rabat
Værdikuponer (100-300 PV) 1 værdikupon à 80 DKK pr. 100 PV

Alle nye ABOer, som kvalificerer sig inden for de første 90 dage, modtager en værdikupon med en forlænget 90-dages udløbsdato.