AMWAY-FORRETNINGSREJSER - NON CASH AWARDS (NCA)

Din Amway-forretning kan bringe dig til uforglemmelige events på fantastiske destinationer,  fordi du fortjener det som tak for din hårde arbejde og engagement 

Din Amway-forretning kan bringe dig til uforglemmelige events på fantastiske destinationer,  fordi du fortjener det som tak for din hårde arbejde og engagement 

Spændende destinationer, fantastiske oplevelser og lærerige møder

Amways forretningsrejser, som er en Non-Cash Award (NCA), er spændende og meningsfyldte oplevelser, hvor du møder andre ABOer, kan udveksle idéer og føje en ny dimension til dine lederevner til at videreopbygge din Amway-forretning. 

NY PLATINUM SEMINAR (NPS)

NPS er en fantastisk mulighed for en ny platinum at blive anerkendt for sine resultater i løbet af et præstationsår og lære nyt sammen med andre europæiske ABOer på samme niveau, der har udvist samme engagement for at opnå vækst.

Ledertræningsseminar (LTS)

Vær med sammen med ledende Amway-ABOer til at fejre, udveksle og skabe ekstraordinær værdi for din forretningsgruppe. Du kan se frem til inspirerende forretningsmøder og effektive værktøjer til forretningsopbygning plus super underholdning og programfri tid! 

Diamond-konference

Diamond-konferencen er en ekstraordinær begivenhed, hvor ledende ABOer kan få en oplevelse for livet, og samtidig mødes med andre ledende ABOer og samarbejde om forretningsstrategier, på en af verdens mest storslåede destinationer!

Alle arrangementer er med forbehold for nationale rejsevejledninger og Verdenssundhedsorganisationens sundheds- og sikkerhedsanbefalinger, som vi følger og holder dig orienteret om.