Forretningsmulighed

Se fordelene ved en Amway-forretning

1 mio.+
ABOer
globalt
1,3 mio.
børn
fik næringstilskud i 2011-2023
100+
lande/områder,
hvor Amway driver virksomhed

Rigtige mennesker får rigtig succes

Svar på dine spørgsmål

Hvilken slags forretning er Amway?

Amway tilbyder et stort udvalg af produkter til hjemmet, personlig pleje, skønhed samt ernæring, der er gode for dine kunders velvære. Men i stedet for kun at sælge vores produkter i forretningerne, støtter vi et netværk af forretningsindehavere i hele verden, der promoverer vores produkter direkte til kunderne.

Hvorfor skulle jeg vælge Amway?
Amway er en global, familieejet og økonomisk stabil virksomhed, som bygger på en forretningsmodel, der har fungeret i mere end 50 år. I dag er vi en af verdens førende virksomheder inden for direkte salg.
Som en af vores forretningsindehavere vil du kunne deltage i gratis forretningstræning og vejledning. Med vores støtte og dit hårde arbejde kan du forme din egen forretning.
Hvad laver en Amway-forretningsindehaver helt præcis?

Alle Amway-forretninger består af tre elementer:
1) At præsentere/promovere produkter til nye kunder
2) At yde service til eksisterende kunder
3) Hvis du ønsker det: At hjælpe andre med at starte og opbygge deres egen Amway-forretning.
Når du skal tilrettelægge din arbejdsdag, har du fleksibilitet til at indrette den, så den passer til netop din tilværelse!

Hvor lang tid tager det?
Det er helt op til dig. Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil lægge i din forretning. Selvfølgelig vil du få mere ud af det, jo mere tid du lægger i det. Men det er din forretning, så du kan være fleksibel og arbejde, når det passer dig. Mange starter med at arbejde på deltid og går senere over til at arbejde på fuld tid, når deres forretning vokser.
Hvor meget koster det at starte en forretning? Kan jeg ændre mening?
At starte din egen forretning med Amway koster ikke ret meget og involverer ikke nogen stor risiko. Et registreringsgebyr er den eneste investering, du skal foretage for at starte en Amway-forretning – og så tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti i de første 90 dage.
Der er ingen skjulte gebyrer eller krav om køb af produkter. Når du er blevet registreret, bestemmer du selv, hvor mange penge du vil bruge på din forretning fremover.
Hvilken hjælp får man til at lære forretningen at kende?
Amway belønner forretningsindehavere for at sælge produkter og hjælpe andre med at gøre det samme. Der er ingen månedlige mål, som du skal opfylde – kun dem, du selv sætter. Men jo mere du sælger, jo større indtjening.
Amway tilbyder vejledning, værktøjer og support, der kan hjælpe dig med at nå dine personlige mål. Vi leverer det niveau af støtte, der passer til dig uanset, hvilken erfaring du har. Fra en personlig mentor og online træningskurser til et callcenter og information om produkter – vi står bag dig hele vejen.
Jeg bor på Færøerne/ i Grønland - kan jeg blive Amway-forretningsindehaver og hvad skal jeg vide?
Amway Danmark godkender en online ansøgning om at blive Amway-forretningsindehaver (ABO) fra en ansøger på Færøerne/ i Grønland, når følgende forhold, i tillæg til de allerede eksisterende danske krav, opfyldes:
FÆRØERNE
• Én adresse på Færøerne. Ved registrering skal bogstaverne FO indsættes foran postnummer for at PostNord kan identificere at forsendelser skal til Færøerne.
• Dansk CPR-nummer. Registrering sker via www.amway.dk og færøiske ansøgere vil blive registreret som dansk ABO, uanfægtet af bopæl på Færøerne.
GRØNLAND
• Én adresse eller en C/O adresse i Danmark.
• Dansk CPR-nummer. Registrering sker via www.amway.dk og grønlanske ansøgere vil blive registreret som Dansk ABO, uanfægtet af bopæl på Grønland.

Få mere relevant information ved at klikke her