Se fordelene ved en Amway-forretning

Med støtte fra Amway kan du opbygge en forretning, der passer til netop din livsstil. Du kan arbejde hvor og hvornår du vil og så meget, du har lyst til – du får fleksibilitet til at skabe din egen forretning.
Med støtte fra Amway kan du opbygge en forretning, der passer til netop din livsstil. Du kan arbejde hvor og hvornår du vil og så meget, du har lyst til – du får fleksibilitet til at skabe din egen forretning.

Amways forretningsmulighed

At starte en forretning er nemt med Amway

Amways forretningsmulighed er enkel. Som Amway-forretningsindehaver (ABO), får du selv fornøjelse at at anvende Amways kvalitetsprodukter, du kan dele dem med andre og opbygge en relation samt hjælpe dem med at starte deres egen Amway-forretning.

Der er tre metoder til at opnå en indtægt og få belønninger:

Detailsalgsavance

Du opnår detailsalgsavance ifm. alle de ordrer, som dine registrerede kunder afgiver.

Belønninger

Som din Amway-forretning vokser får du mulighed for at opnå flere og større belønninger. Amway tilbyder belønninger for særlige præstationer, såsom balanceret og struktureret vækst og for at hjælpe andre med at opnå den samme eller større succes. Belønninger kan f.eks. være eksklusive forretningsrejser til globale destinationer, kontante engangsudbetalinger og ekstra månedlige udbetalinger.

Bonusser

De fleste Amway produkter har tilknyttet en point værdi (PV). Når du køber og sælger Amways produkter opnår du derfor PV. PV har betydning for hvilket præstationsbonusniveau din Amway-forretning har – De PV som du opnår for dine egne køb hos Amway kaldes Personlige PV (PPV) og de PV du opnår fra køb i din gruppe kaldes gruppe PV (GPV). Din gruppe vil vokse efterhånden som din Amway-forretning udvides med dem du sponserer og som vælger at arbejde sammen med dig og gøre det samme som du gør.


En afprøvet og testet mulighed

En afprøvet og testet forretningsmulighed

Det kan virke overvældende at skulle starte sin egen forretning. Mange nye foretagender kræver store investeringer, hvad angår tid og penge. Hos Amway bestemmer du selv hvor meget tid du vil bruge på at opbygge din Amway-forretning. Du arbejder, ligesom millioner af andre mennesker, med en forretningsmulighed med lav risiko og lav opstartsinvestering. Tallene taler for sig selv. I 2019 havde Amway en global omsætning på USD 8,4 milliarder, og Amway har udbetalt mere end USD 63 milliarder i bonusser og belønninger til forretningsindehavere i hele verden siden 1959.

Alle Amway-forretningsindehavere får de samme fordele:

Lav opstartsinvestering:

For at starte en Amway-forretning skal du betale et lavt registreringsgebyr. Hvis du inden for de første 90 dage herefter fortryder og ikke ønsker at forsætte får du refunderet beløbet.


Fordele ved opstart

Du behøver ikke foretage en større investering for at starte din Amway-forretning. Som Amway-forretningsindehaver kan du få fordel af rabatkuponer og du bestemmer selv hvornår og hvor meget du ønsker at købe.


Eksklusive kvalitetsprodukter

Amway tilbyder næsten 400 eksklusive produkter indenfor fire kategorier – Hjemmet, Personlig pleje, Skønhed samt Ernæring og velvære. Forretningsmuligheden er blandt andet baseret på vores produkters kvalitet, så derfor investerer vi i forskning og udvikling. Inden for de sidste fire år har Amway investeret mere end 335 millioner USD i nye produktions- og forskningsanlæg.
De fleste af Amways produkter kommer med en 100 % kundetilfredshedsgaranti*.

* Undtagelser forekommer - KLIK HER for mere detaljeret information.

Åben for alle

Uanset hvilken baggrund, erfaringer eller uddannelse du har, kan du ved engagement og hårdt arbejde få succes med at drive din egen Amway-forretning.

Succes i fællesskab

Du er aldrig alene som Amway-forretningsindehaver (ABO). Amway og den ABO som har introduceret for Amways forretningsmulighed og hjulpet dig i gang, støtter dig hele vejen og tilbyder dig vejledning når du har behov for det. Den ABO som har hjulpet dig i gang er din sponsor og kan hjælpe dig med råd og vejledning til hvordan du bedst udvikler din egen Amway-forretning.

Som ABO er du blandt millioner af erfarne Amway-forretningsindehavere over hele verden, og du har adgang til ekspertise og støtte fra din egen sponsor og dennes gruppe.

Træning

Amway Academy tilbyder online træningsmateriale og -kurser. Du kan deltage i træninger i fred og ro enten hjemmefra eller andre steder via din mobile enhed. Du kan også deltage i livekurser på internettet.

Markedsføring

Du får adgang til en lang række af markedsføringsmateriale, der kan hjælpe dig med at sælge Amway-produkter til dine kunder. Dette materiale omfatter bl.a. produktkataloger, præsentationer, videoer, apps og digitale værktøjer.

Kontrol over din egen Amway-forretning

Amway har udviklet en række værktøjer og apps, der kan hjælpe dig med at drive din Amway-forretning. Det er nemt at styre din egen Amway-forretning under 'Mit kontor': Du skal bare logge ind for at se og håndtere ordrer. Du kan også beregne din indtægt. Hvis du er på farten, giver Amways apps dig fleksibilitet til at arbejde med og styre din Amway-forretning uanset, hvor du er.

Bliv en del af en af verdens førende virksomheder inden for direkte salg

Udfyld vores online registreringsformular, og start din rejse mod at blive din egen chef.

Få mere at vide

Vi står klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have om at starte din egen forretning hos Amway.