Udviklet til sikkerhed

Den nemmeste og hurtigste måde at underskrive dokumenter online.

Leveret af Adobe

Den nemmeste og hurtigste måde at underskrive dokumenter online.

Leveret af Adobe

Hvad er e-signatur?

En elektronisk underskrift eller "e-signatur" kan erstatte din håndskrevne underskrift. Fordelene for virksomheder er hurtigere transaktioner, lavere risiko, bedre overblik og større synlighed. Den vigtigste fordel ved E-signatur er, at det bliver enkelt og nemt at godkende digitale dokumenter lovligt.

Er det lovligt og sikkert?

Næsten alle industrialiserede lande verden over accepterer e-signatur som inden for lovens rammer. Adobe eSignature services følger de nyeste online sikkerhedspolitikker i hvert eneste trin, hvilket omfatter applikationskoden, netværk og fysiske anlæg. Prøv at kigge i Adobe eSignature's Global Legal Handbook.

Hvorfor skulle jeg bruge en e-signatur?

Her er de vigtigste af en lang række gode grunde.

Hurtigt og billigt

Sikkert og lovligt

Miljøvenligt

Hvordan fungerer det?

TRIN 1

Klik på knappen "underskriv nu"

Åbn dokumentet og start underskrivningsprocessen med ét klik.

TRIN 2

Læs dokumentet

Læs formularen og klik derefter på knappen "klik her for at underskrive".

TRIN 3

Underskriv, og du er færdig!

Hav ro i sindet i forvisning om, at din e-signatur er 100% sikker og lovlig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer underskrivning af et dokument?
E-signatur gør processen let, fordi den guider dig gennem dokumentet og fortæller dig, hvad du skal gøre skridt for skridt. Når du har modtaget dokumentet, skal du klikke på underskriftsfeltet for at underskrive og blot indtaste dit navn. Følg instruktionerne for at udfylde påkrævede felter. Når du er klar til at gå videre til næste del, klikker du blot på knappen "næste sektion" nederst til venstre. Når du er færdig, kan du sende dokumentet. Et nyttigt tip: Læs altid instruktionerne øverst og nederst på skærmen!
Kan andre ændre dokumentet efter, jeg har underskrevet det?
Alle e-signatur dokumenter er fuldstændig sikre og beskyttede mod ændringer. For at undgå tvivl med hensyn til sikkerheden bliver der sendt en kopi af det underskrevne dokument via e-mail lige efter, du har sendt det.
Min rigtige underskrift ser helt anderledes ud. Hvordan kan den være gyldig?
Det er helt normalt, at din eSignatur ser anderledes ud end din håndskrevne underskrift, da den afgives i et digitalt miljø. Selv om den ikke er magen til din håndskrevne underskrift, er den stadig lovlig og gyldig.
Men kan alle og enhver ikke underskrive mit dokument?
Du modtager et link til dokumentet pr. e-mail. Så når bare du er den eneste person med adgang til din e-mailkonto, er der ikke noget at bekymre sig om!