Om Amway

Lad os præsentere os selv …

Vores familieejede virksomhed, der blev startet i 1959, har opbygget en succesfuld forretningsmodel baseret på gode relationer. I dag er vi en global virksomhed. Amway er en af verdens største virksomheder inden for direkte salg med flere millioner selvstændige forretningsindehavere.

Amway Danmark er blandt Julemærkefondens ErhvervsPartnere og støtter op om Julemærkefondens professionelle arbejde for børn, der har det svært. Læs mere her

15.000+
AMWAY-MEDARBEJDERE
i hele verden
4,5
MIO. TIMER FRIVILLIGT ARBEJDE
som en del af vores One by One-kampagne
100+
LANDE/OMRÅDER
hvor Amway driver virksomhed

Kvalitet er nøglen til vores succes.

Vi fornyr os hele tiden

Amway har mere end 1.150 patenter for produkter og mere end 500 afventende patentansøgninger.

Vi baserer vores produkter på avanceret forskning

Amway har mere end 75 videnskabelige laboratorier over hele verden med avanceret teknologi og udstyr.

Vi stoler på eksperterne

Vores medarbejderstab omfatter mere end 950 forskere, ingeniører og teknikere.

Vi ved, hvor vores ingredienser kommer fra

Amway dyrker mere end 2.500 hektar certificeret bæredygtig landbrugsjord.

AMWAY - verdens største direkte salgsvirksomhed 

Amway indtager førstepladsen på 2020 Direct Selling News Global 100 List, som hvert år rangerer virksomhederne inden for direkte salg ift. omsætning på verdensplan. Hele listen kan ses hér: https://www.directsellingnews.com/dsn-announces-2020-global-100-list/ Med en omsætning på 8,4 milliarder USD i 2019 er det ottende år i træk, hvor Amway tildeles førstepladsen af Direct Selling News.  

Amway er en familieejet konsumvareproducent og direkte salgsvirksomhed, der har hovedkontor i Ada, Michigan, USA, og som ønsker at hjælpe folk med at få en bedre og sundere hverdag. Amways bedst sælgende varemærker er NUTRILITE™/NUTRIWAY™-vitaminer, -mineraler og -kosttilskud, ARTISTRY™-hudpleje og -makeupprodukter, eSpring™-vandbehandlingssystemer (eSpring sælgers ikke i Danmark) og XS™-powerdrikke – der alle sælges eksklusivt af selvstændige Amway-forretningsindehavere. 

Det globale salg i 2019 gjorde Amway til verdens største direkte salgsvirksomhed ifølge Direct Selling News’ Global 100 for 2020. Virksomhedens årlige salgstal omfatter omsætning fra direkte salg og andre forretningsområder. Du kan læse nyheder om virksomheden på amwayglobal.com/newsroom

.

Vores vision og værdier

Grundlaget for vores forretning

Vores vision og værdier

Grundlaget for vores forretning

Det er vores vision at skabe en sundere, bedre og mere økonomisk sikker verden – én person ad gangen. Vi arbejder hver eneste dag for at hjælpe andre med at få en bedre hverdag og tage vare på miljøet.

Få mere at vide