Color Repair Conditioner SATINIQUE™

kr 126,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 110671
Størrelse: 280 ml
Antal:

  Bekadiget hår vækkes til live. Farven holder længere. SATINIQUE™ Color Repair produktserien er perfekt til beskadiget eller farvebehandlet hår.

  ENERJUVE™ – et USA-patenteret, positivt ladet kompleks bestående af styrkende lipider, forstærkende kreatin og udglattende 18-MEA.
  Unik blanding af ekstrakt fra granatæble og vindruekerner. 
  Sulfatfri styrkende shampoo og balsam, der fugter og reparerer hårets skællag.
   
  Bidrager til at reparere og gendanne håret i sin naturlige, sundt udseende tilstand*
  Gør håret op til 9 gange stærkere*
  Farven holder længere – op til 45 hårvaske*
  Medvirker til at reparere og forebygge spaltede spidser*
  Håret føles blødt og silkeagtigt**
   
  *Når anvendt som et hårplejesystem bestående af Color Repair Shampoo, Conditioner, Revitalizing Mask og Dual Defend Spray 
  **Når anvendt som et hårplejesystem med shampoo og balsam
   

  SATINIQUE™ forskere kombinerer deres ekspertise i ernæring og skønhed til at inkludere innovative, nøje udvalgte planteekstrakter og næringsstoffer for at få et sundt hår. Derfor er Color Repair produktserien baseret på en sulfatfri formel blandet med granatæbleekstrakt, der revitaliserer mat og tørt hår samt beskytter det mod miljømæssige skader, samt vindruekerneekstrakt, der giver håret styrke og vitalitet. Disse revitaliserende ingredienser, der er rige på antioxidanter (granatæble indeholder hele tre gange så mange antioxidanter som grøn te eller rødvin), komplementeres af vores eksklusive ENERJUVE™ kompleks, der er udledt fra naturlige kilder for at gendanne håret til dets naturlige, sundt udseende tilstand.

  • Efter brug af Color Repair Shampoo påføres balsam, som fordeles i hele håret. Er nemt at skylle ud, efterlader håret silkeblødt og nemt at rede ud.
  Skånsom nok til daglig brug.