English Breakfast Tea AMWAY™

kr 183,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 117591
Størrelse: 8 x 125 g folieposer
Antal:

    Denne te er en kvalitetsblanding af indisk og afrikansk te og delikate blade fra andre sublime tesorter. English Breakfast Tea fra Amway kommer fra en leverandør, der behandler sine arbejdere ordentligt. Leverandøren sørger for bolig, en rimelig løn og adgang til lægehjælp på specialhospitaler på centrale steder. Han er med til at skabe arbejdspladser i det område, hvor teen dyrkes, og hjælper arbejderne med at tilegne sig nye kompetencer, så de kan få større tillid og mulighed for at få en bedre hverdag via uddannelse, subsidierede fødemidler og en rimelig løn. Vores televerandør er desuden medlem af Tea Sourcing Partnership.

    • En blanding af førsteklasses tesorter med en lækker smag.
    • Pakket i folieposer for ultimativ friskhed.
    • Individuelt pakket i firkantede teposer – giver mindre spild under produktionsprocessen og en bedre teoplevelse, fordi poserne har en større overflade, så der kommer mere vand til tebladene, og tebrygningen dermed bliver mere jævn.

    Brug én tepose pr. krus eller kop, og fyld op med kogende vand. Rør rundt i kruset, og lad teen trække i ca. ét minut, før du fjerner teposen. Tilsæt citron, mælk og/eller sukker efter smag.