image/png;;;03.png

Innovation

Siden det første produkt kom på markedet for mere end et halvt århundrede siden, har Amway været med i forreste linje af den videnskabelige forskning. Med mere end 900 forskere, ingeniører og teknikere i 75 forskningslaboratorier verden over udvikler Amway konstant nye produkter og moderniserer Amway-klassikere, så du og dine kunder får det allerbedste.


Alle nye produkter gennemgår grundige undersøgelser for at sikre, at de kan opfylde de højeste kvalitetsstandarder. Adskillige tredjeparts-certificeringer viser, at Amway har succes med sin forpligtelse til at udvikle produkter,  man kan stole på.

VIDSTE DU AT...?

Amway har 75 laboratorier på verdensplan

bemandet af over 900 videnskabsfolk, ingeniører og tekniske fagfolk. Amways R&D-fagfolk er blevet tildelt over 1.100 patenter og har fået mere end 400 indlæg trykt i de bedste fagtidsskrifter.

ARTISTRY™ er blandt verdens fem bedst sælgende kvalitetsmærker inden for hudpleje.

 

Kilde: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care 2014, Premium Beauty and Personal Care and Premium Skin Care category and subcategory; global 2013 value RSP

                               
 

2590 hektar landbrugsjord

drives af NUTRILITE™/NUTRIWAY™ i USA, Mexico og Brasilien. Planter dyrkes og høstes i harmoni med naturen ved brug af bæredygtige, kemikaliefri metoder.