image/png;;;amway2.png

 

"Der er mange årsager til, at folk bliver involveret i direkte salg. Når først folk får øje på vores forretningsmulighed, kan de se deres egne muligheder. Det udfordrer deres fantasi."

Doug DeVos, direktør for Amway og Alticor

 • image/jpeg;;;1.jpgTag kontrol over din fremtid
 • image/jpeg;;;2.jpgDin personlige støtte
 • image/jpeg;;;3.jpgNu er du i gang med Amway-forretningen
 • image/jpeg;;;4.jpgDu kan gøre det
 • image/jpeg;;;5.jpgDu kan udrette store ting
 • image/jpeg;;;6.jpgUbegrænsede indkomstmuligheder
 • image/jpeg;;;7.jpgDin fremtid begynder nu

Tag kontrol over din fremtid

image/jpeg;;;333277.jpg

Tetyana, født 1986, Amway-forretningsindehaver siden 2009

Tag kontrol over din fremtid

Forestil dig en fremtid, hvor du har kontrollen. Forestil dig at kunne opfylde dine ambitioner, små som store, og at få mulighed for en ekstra udbetaling ved at drive din egen Amway-forretning. Du skal bare sætte dig dine mål og derefter arbejde for at opnå dem. Alt er muligt. Forestil dig en verden af produkter, der er udviklet med omtanke. Fantastiske mærker i kategorierne:

 • Skønhed
 • Hjemmet
 • Køkkenudstyr såsom gryder
 • Personlig pleje
 • Ernæring & velvære

Forestil dig en enkel forretningsmulighed med lav risiko, der kan føre dig lige så langt, som du har lyst til at gå.

Forestil dig selv som Amway-forretningsindehaver!

Din personlige støtte

image/png;;;keerati.png

Keerati, født 1985, Tjener, Amway-forretningsindehaver siden 2011

Din personlige støtte

Som Amway-forretningsindehaver (ABO) nyder du godt af andres erfaringer. Du driver forretning for dig selv, men ikke alene. Din rejse begynder med den ABO, der introducerer dig til Amway-forretningsmuligheden og guider dig i dine første skridt. Denne ABO kan give dig gode råd om at starte din Amway-forretning og få den til at vokse.

Du behøver ikke at have erfaring med salg. Uanset hvem du er, og hvad din baggrund er, kan du finde din egen personlige vej til succes med Amway. Det er nemt at få succes, hvis du er beslutsom, arbejder hårdt og tror på dig selv.

Tro på dig selv som en Amway-forretningsindehaver!

Nu er du i gang med Amway-forretningen

image/jpeg;;;www_4.jpg

Markus, født 1973, Bankassistent, Amway-forretningsindehaver siden 1996

Nu er du i gang med Amway-forretningen!

"I min Amway-forretnings første år fokuserede jeg på at lære produkterne at kende og etablere en base af kunder, der ville blive ved med at genbestille hos mig. Da jeg blev tryg ved det, ville jeg gerne have min Amway-forretning til at vokse. Jeg fik masser af inspiration i begyndelsen. Jeg tog onlinekurserne og talte med andre Amway-forretningsindehavere. Gradvist begyndte jeg at forstå potentialet i at introducere andre mennesker ind i Amway-forretningen. Nu, da jeg har min egen gruppe, er min salgsvolumen meget højere, end jeg ville kunne opnå alene. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg er på rette vej."

Udvid dit potentiale som Amway-forretningsindehaver!

Du kan gøre det

image/jpeg;;;327205.jpg

Anna, født 1973, Kordirigent, Amway-forretningsindehaver siden 2006

Du kan gøre det!

“Da jeg besluttede at starte min Amway-forretning, havde jeg ledt efter en måde at få en ekstra indkomst på. Som mor ville jeg gerne kunne give den lille nogle af de sjove ting, der får et barn til at føle sig specielt. Det, jeg kan lide ved Amway, er friheden og den kontrol, du har over din fremtid. Jeg så, at den ABO, der introducerede mig, ikke blot opnåede en ekstra udbetaling men også nød arbejdet. Jeg tænkte: Det kan jeg også gøre. Og det er rigtigt – det kan jeg!” Jeg har en rutine nu, der passer til mit liv og mine mål, og jeg er stolt af, hvad jeg laver.”

Udforsk verden som Amway-forretningsindehaver!

Du kan udrette store ting

image/jpeg;;;www_5.jpg

Martin, født 1974, Iværksætter, Amway-forretningsindehaver siden 1994

Du kan udrette store ting

“Da jeg startede i forretningen, havde jeg ikke ret meget salgserfaring. Jeg vidste imidlertid, at jeg ville være min egen chef. Da jeg læste om, hvordan Amways salgs- og marketingplan virker, blev jeg fast besluttet på at nå til tops. Det har krævet hårdt arbejde og målrettethed, men nu bliver jeg belønnet for min indsats og udlever drømmen om at arbejde for mig selv. Jeg modtager nu en god udbetaling og jeg kvalificerer mig til gode belønninger som for eksempel årlige rejser til eksotiske steder rundt omkring i verden!”

Oplev livet som Amway-forretningsindehaver!

Ubegrænsede indkomstmuligheder

image/jpeg;;;327219.jpg

Katarzyna, født 1978, Dyrlæge og Tomasz, født 1977, Salgschef, Amway-forretningsindehavere
siden 2004

Ubegrænsede muligheder

Det føles godt at tage affære. Hvis du i et stykke tid har tænkt på, at du har brug for ændringer i dit liv (større økonomisk frihed, mere fleksibilitet i balancen mellem arbejde og fritid, større uafhængighed), er du sandsynligvis klar til at starte din egen Amway-forretning. Amway tilbyder en forretningsmulighed med lav risiko. Du behøver ikke at investere i lager og lokaler som ved almindelige forretninger. Og Amway tilbyder en 100 % kundetilfredshedsgaranti.

Giv dig selv tid til at lære, øve dig og udvikle en kundebase. Derefter kan du beslutte, hvor langt du vil gå. Mulighederne er ubegrænsede – Amway er der for dig hvert skridt af vejen - fra din første kunde til din første bonus.

Opnå dine mål som Amway-forretningsindehaver!

Din fremtid begynder nu

image/jpeg;;;www_6.jpg

Pietro, født 1959 og Antonella, født 1960,
Amway-forretningsindehavere siden 1987

Din fremtid begynder nu

Opportunity Kit indeholder alt, du har brug for at vide om Amway. Du bliver i stand til at tage en velinformeret beslutning om din fremtid. Du vil lære om filosofien, produkterne og den støtte, der er tilgængelig for alle ABOer.
 
Når du er klar, taler du med den ABO der introducerede dig for Amway. Han eller hun vil hjælpe dig med at registrere din Amway-forretning og bestille dine første produkter. Når du selv har prøvet produkterne, kan den ABO, der introducerede dig, også vise hvordan du demonstrerer  dem for dine første potentielle kunder. 
 
Velkommen til begyndelsen på et nyt eventyr. Fra nu af bestemmer du! Alt du har brug for er engagement, energi og vilje – så leverer Amway resten.

START NU