Amway tror på, at hårdt arbejde bør belønnes.

Kort sagt belønner Amways belønningsplan for forretningsindehavere dig og de andre Amway-forretningsindehavere, som du har sponsoreret, for at sælge produkter. Indtægten kommer fra:

  • Detailprisforhøjelse på salg af produkter til kunder.
  • Månedlige præstationsbonusser, der svinger fra 3 til 21 % af forretningsomfanget afhængigt af din månedlige produktivitet.
  • Månedlige og årlige lederskabsbonusser og andre kontantgevinster og forretningsincitamenter på grundlag af salgsvolumen i din sponsorgruppe.

Enkle trin til succes

Trin 1: Lær. Den eneste måde, du virkelig kan kende dine produkter på, er ved at bruge dem. Det er vigtigt at vide, hvad produkterne kan, når du præsenterer dem som en løsning for dine kunder.

Trin 2: Detailhandel. Efterhånden som du øger dit produktkendskab, vil du få øje på folk overalt omkring dig, som har brug for det, du kan tilbyde gennem din Amway-forretning. Detailsalg er den nemmeste måde at tjene penge på gennem din Amway-forretning.

Trin 3: Bliv sponsor. For nogle af dine venner udgør produkterne den løsning, de leder efter. For andre vil Amway-forretningsmuligheden have en stærk tiltrækningskraft, idet de søger efter en forretning, der kan hjælpe dem til at nå deres mål. Når du sponsorerer dem, kan du blive belønnet for den forretningsvolumen, som de frembringer. Så nemt er det. Tilmeld dig i dag for at få din egen Amway-forretning.

Sådan fungerer Amway