image/jpeg;;;ps.jpg

YOUTH XTEND Power System

Efter du har brugt Power System - med serum, dagcreme, natcreme og øjencreme - i blot en uge, vil du begynde at bemærke de første tegn på en yngre udseende hud.


"81% af de testede kvinder var enige om, at Power System giver yngre udseende hud på blot en uge

ARTISTRY YOUTH XTEND Collection
 

 

 

Teknologi
 

  • image/jpeg;;;1.jpg.
  • image/jpeg;;;2.jpg.
  • image/jpeg;;;3.jpg.

.

image/jpeg;;;tab-1-img.jpg

LifeSirt er et ekstrakt fra myrteplanten, en busk, der vokser i Middelhavsområdet. Det er bevist, at ekstraktet øger den naturlige proteinproduktion med helt op til 280 % (baseret på in vitro undersøgelser af genudtryk).

.

image/jpeg;;;tab-2-img.jpg

ARTISTRY har eneret på Mikro-X6 peptidet, der består af seks aminosyrer, som beviseligt øger kollagenaktiviteten i huden. Øget kollagenaktivitet hjælper med at mindske synligheden af fine linjer og rynker.

.

image/jpeg;;;tab-3-img.jpg

Baobabtræet kendes i Afrika som "livets træ", fordi dets frugter er rige på antioxidanter og fugtende næringsstoffer. Ekstraktet fra det afrikanske baobabtræ lindrer samt tilfører næring og fugtighed, hvorved det bevarer og beskytter dit ungdommelige udseende     

image/jpeg;;;fragrance.jpg

 

Duft

 

Et moderne twist på en klassisk hudplejeduft

Let og ren. Denne eksklusive duft er en blanding af blid magnolie, sart rose og dugfrisk jasmin sammen med grøn te og de evige favoritter; citrus og cedertræ. Karakteristisk og selvsikker, naturlig men stadig moderne. ARTISTRY YOUTH XTEND duften indbefatter ARTISTRY-kvindens værdier på perfekt vis.

.

ARTISTRY™, ARTISTRY CREME LUXURY™, ARTISTRY ESSENTIALS™, ARTISTRY SIGNATURE EYES™, ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™, ARTISTRY YOUTH XTEND™, ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ and ARTISTRY FORWARD BEAUTY™ er Amways egne varemærker.