Morgenmad er dagens vigtigste måltid. Det ved vi egentlig godt, så hvorfor risikere en følelse af træthed på arbejde, i skolen eller derhjemme? Den mad vi spiser om morgenen styrker både krop og sind, men på grund af stress og manglende tid bliver morgenmaden ofte sprunget over eller simpelthen glemt.  I sådanne situationer vil vi hurtigt komme til at føle os trætte og opleve manglende muskelkraft. Tag vare på dig selv og sørg for, at du spiser en morgenmad, der både er sund, næringsrig og rig på proteiner.

Protein til alle!

  • Til dem, der ikke spiser nok kød, mælk, ost eller andre fødevarer med højt proteinindhold
  • Til dem, der passer på kalorie- og fedtindholdet i deres kost
  • Til børn (over 3 år), teenagere, ældre, gravide og ammende kvinder, der har brug for ekstra protein
  • Til dem, der springer måltider over, spiser små portioner eller føler, de har  brug for mere protein i deres kost
  • Det plantebaserede, kolesterol- og laktosefri pulver er også egnet til diabetikere, vegetarer og veganere
 

Hvorfor har vi brug for protein?

  • Generelt har voksne brug for mellem 45 og 75 g protein om dagen for at opretholde proteinbalancen.
  • Magert kød, fisk, æg, mælk, mejeriprodukter og soja er gode kilder til protein.
  • Protein herfra er af høj kvalitet og udnyttes af kroppen til reparation, renovering og syntese af proteinstrukturer.
  • Proteinbalancen støttes bedst, hvis indtaget spredes over dagens måltider - morgenmad, frokost og aftensmad.

En skefuld kan gøre en forskel! NUTRIWAY All Plant Protein Powder

  • Kroppen oplagrer ikke overskydende protein, så et dagligt indtag er nødvendigt for at sikre, at kroppens livsvigtige funktioner fungerer som de skal.
  • NUTRIWAY All Plant Protein Powder indeholder protein i høj kvalitet.
  • I forening med en balanceret kost og sund livsstil er dette produkt et sundere alternativ til traditionelle proteinkilder.

Hvad er der i det?

  • Ingredienserne er udledt fra de naturlige proteinkilderne soja, hvede og ærter.
  • Det indeholder alle ni essentielle aminosyrer, der sørger for at opretholde muskelmassen og forhindre musklerne i at blive svækkede og trætte
  • Det har lavere fedt- og kolesterolindhold end almindelige portioner kød, ost, æg og sødmælk.

Hvordan bruges det?

  • Efter behov tilsættes en skefuld (ca. 10 g) pulver til mælk eller andre drikkevarer én eller flere gange om dagen. Rør hurtigt rundt eller ryst i et minut i en lukket beholder.
  • Alternativt kan det strøs over morgenmadsprodukter, supper, salater eller andre fødevarer, uden at påvirke smagen.

 

 

 

Start dagen med en sund morgenmad!

Du kan kombinere proteinpulveret med lækre opskrifter fra NUTRIWAY såsom risbudding med pistacienødder og rosiner, pære-banan-chokolade-shake, citrus-gnist og mange flere.

Dip af kikærter og soltørrede tomater

Ingredienser

  • 200 g drænede kikærter på dåse
  • 40 g soltørrede tomater i olie
  • 40 ml vand
  • saft af ½ citron
    • 1 spiseskefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
    • 2 skefulde Amway olivenolie
    • en knivspids salt
    • hakket persille
    • gulerødder, radisser, fennikel, bladselleri til servering

Instruktioner

Kom alle ingredienserne undtagen de to sidste nævnte i en food processor og blend indtil det er jævnt. Kom dippen i en lille skål og drys den med hakket persille. Server med grøntsagsstænger og/eller brød, toast, grahamskiks.

4 til 6 portioner 

Tun-æble salat

Ingredienser

  • 1 grønt æble (granny smith)
  • 4 radisser
  • 2 hoveder julesalat
  • 100 g tun i olie (nettovægt drænet)
  • et par stilke purløg
  • citronsaft

 

Til vinaigretten:

  •  3 spiseskefulde NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 2 skefulde æblecidereddike
  • 100 g Amway olivenolie
  • salt & peber

Instruktioner

Vask radiserne og snit dem meget tyndt. Kom skiverne i en skål, dæk dem med koldt vand og sæt dem i køleskabet. Vask og udkern æblet, skær det i tynde både, læg dem i citronsaft, så de ikke bliver brune, og dup dem tørre.

Kom NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en blender med eddike, olie, salt og peber efter smag og blend til det er jævnt.

Vask og snit julesalaten. Hæld vandet fra radisseskiverne. Bland julesalat, radisser, æble og tun i en salatskål. Smag den til med vinaigrette. Pynt med hakket purløg og server.

2 portioner

Løgsuppe med brødkrummer

Ingredienser

  • 3 løg (450 g)
  • 4 skefulde Amway olivenolie
  • 2 spiseskefulde NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 500 ml grøntsagsbouillon
  • salt & peber
  • 2 skiver brød uden skorpe
  • en kvist salvie
  • revet ost til servering

Instruktioner

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Varm 2 skefulde Amway olivenolie i en slip-let gryde og steg løgene et par minutter. Dæk med grøntsagsbouillon, bring det i kog og lad det simre i cirka 15 minutter, mens du regelmæssigt rører rundt. Smag til med salt og peber. 

Kom brødskiverne i en food processor nogle få sekunder for at få store krummer. Varm 2 skefulde Amway olivenolie i en pande og rist brødkrummerne med salviebladene, indtil de er gyldne og sprøde. 

Server suppen drysset med sprøde brødkrummer og salvie, sort peber og revet ost ved siden af.

2 portioner

Aubergine kaviar

Ingredienser

  • 1 aubergine (400 g)
  • 30 g usaltede kapers
  • 1 rød stærk chillipeber
  • 1 spiseskefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 2 skefulde Amway olivenolie
  • 1 skefuld tørret oregano

 

Instruktioner

Varm ovnen op til 200°. Vask auberginen og halver den. Dæk den med aluminiumsfolie og bag den i cirka 25 minutter, eller indtil den er blød.

Skræl auberginen og kom frugtkødet i en food processor sammen med de andre ingredienser. Blend indtil det er jævnt og server.

4 til 6 portioner

Vegetar-sandwich

Ingredienser

  • 4 skiver groft brød
  • 1 squash
  • 1 rød peber
  • 3 spiseskefulde NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 3 skefulde eddike
  • 70 g Amway olivenolie
  • salt & peber
  • 1 stilk mynte

Instruktioner

Vask grøntsagerne, skær squashen i tynde skiver, skær den røde peber i skiver og fjern stilk, kerner og hvide dele. Rist grøntsagerne og sæt dem til side.

I en lille skål piskes NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder med eddike, salt, peber og olie i en lind stråle. Pisk indtil massen er jævn, cremet og uden klumper.

Læg 2 skiver brød på et skærebræt og smør halvdelen af NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder blandingen på. Læg de ristede grøntsager på, pynt med myntestilke. Smør resten af blandingen på de andre 2 brødskiver og anbring dem med den smurte side nedad på sandwichen. Server.

2 portioner

Forslag: du kan riste brødskiverne, hvis du vil have en varm sandwich.

Blå ost-sandwich med æble og selleri

Ingredienser

2 boller 
120 g blå ost (gorgonzola, roquefort, stilton...)
1 spiseskefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
2 stilke bladselleri
mælk eller yoghurt efter behov
½ rødt æble
citronsaft

 

 

Instruktioner

Kom den blå ost i en food processor med bladselleri og NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder og blend, indtil det er jævnt. Hvis cremen er for tyk (det afhænger af den ost, du bruger), tilsættes lidt mælk eller yoghurt for at gøre den mere cremet.
 
Halver bollerne. Vask æblet og skær det ud i tynde skiver. Kom æbleskiverne i citronsaft for at forhindre brune pletter og dup dem tørre. Hak bladselleri. Smør smøreosten på underdelen af bollerne, kom æbleskiver på, drys med hakket bladselleri, sæt toppen af bollerne på og server.

Portioner: 2

Risengrød med pistacienødder og rosine

Ingredienser

  • 25 g langkornede ris
  • 250 ml mælk (skummet-, let- eller sødmælk)
  • 1 skefuld NUTRIWAY All Plant Protein
  • 10 g sukker
  • 10 g rosiner
  • ½ tsk kanel
  • 10 g hakkede pistacienødder
  • en klat smør

Instruktioner

Hæld risen i en si og skyld den under koldt vand, til vandet er klart. Læg rosinerne i blød i varmt vand. Bring mælken i kog i en tykbundet slip-let gryde, hæld risen i, skru ned for varmen og lad det simre i 15 minutter. Rør ofte i gryden for at forhindre risen i at sidde fast på bunden af gryden.

Når risen er kogt, tilføjes sukker, 1 skefuld proteinpulver, afdryppede rosiner og kanel, mens der røres rundt for at blande det sammen. Hæld det over i en lille skål og spis det varmt.

Alternativt kan du forme en budding ved at fjerne det fra varmen og lad det stå lidt, så det sætter sig. Smør en lille plastikskål med smør, hæld risen i skålen, mens du trykker det fast i skålen, og vend den straks rundt på en lille tallerken. Strø pistacienødder ud over og server.

Portioner: 1

Shake med päron, choklad och banan

Ingredienser

  • 1 lille pære
  • 1 lille banan
  • 1 skefuld NUTRIWAY All Plant Protein Powder
  • 1 skefuld chokoladepulver (5 g)
  • 120 ml mælk (skummet-, let- eller sødmælk)
  • kanel/kakaopulver til at drysse på

Instruktioner

Skræl pæren, fjern kernehuset og skær den i tern. Skræl bananen og skær den i skiver. Kom frugten, 1 skefuld proteinpulver, chokoladepulveret, chokolade-nødde-pålægget og mælken i en blender eller food processor og blend det.

Hæld det i et højt glas, drys kanel og/eller kakaopulver på og server.

Portioner: 1

Citrus-gnist

Ingredienser

  • 1 rød grapefrugt
  • 2 mandariner
  • 1 limefrugt
  • 1 citron
  • 3 skefulde klar honning
  • 1 skefuld NUTRIWAY All Plant Protein Powder
  • 3 - 4 jordbær (40 g)

Instruktioner

Vask og tør jordbærrene, skær dem i tern og kom dem i et højt glas. Grapefrugten, mandarinerne, limefrugten og citronen skæres i halve med en skarp kniv og saften presses ud med en citronpresser.

Si juicen ned i en shaker og tilføj honning samt 1 skefuld proteinpulver. Ryst godt og hæld juicen op i glasset med jordbærrene og server.

Portioner: 1

Du kan også tilberede denne drik med andre citrusfrugter efter din smag, og du kan tilføje andre hakkede frugter som hindbær, brombær, granatæblekerner, kiwi osv.

Frisk frugtsalat

Ingredienser

  • 150 g frisk frugt uden skræl og kerner (æble, pære, vindruer, melon, jordbær, kiwi...)
  • 1 økologisk appelsin
  • 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 20 g farin
  • 40 g sprød müesli

 

Instruktioner

Vask appelsinen, riv skallen og pres saften ud. Skær den friske frugt i tern eller skiver og læg den i en lille skål. I en anden skål hældes 1 skefuld proteinpulver, og det blandes med sukker og appelsinsaft, mens du pisker godt, så alle klumper forsvinder.

Hæld juicen ud over frugtsalaten, strø müeslien og appelsinskallen ovenpå og server.

Portioner: 1

Pandekager

Ingredienser

  • 1 æg
  • 2 skefulde NUTRIWAY All Plant Protein Powder
  • 110 ml mælk (skummet-, let- eller sødmælk)
  • 1 klat smør

Instruktioner

Æggene piskes sammen med 2 skefulde proteinpulver og mælk, indtil du får en jævn dej uden klumper. Læg smørret inden i et stykke bagepapir.

Varm en slip-let pande (omkring 10 cm i diameter) op over medium varme, og når den er varm, smøres den med smørret. Hæld en lille smule dej ud midt på panden, og mens du holder i pandens håndtag, tager du den af varmen og vipper den, så dejen kommer til at dække bunden. Sæt panden tilbage på varmen og bag den i omkring 40 sekunder.

Pandekagen løsnes med en paletkniv og vendes. Derefter bages pandekagen omkring 20 til 30 sekunder og skubbes over på en tallerken. Med resten af dejen bages 5 pandekager mere, de stables på den samme tallerken og serveres.

Portion: der bliver 6 små (cirka 10 cm i diameter) eller 3 store (cirka 17 cm i diameter) pandekager

Du kan servere pandekagen efter din smag med syltetøj, marmelade, honning, chokolade-nødde-pålæg, creme fraiche, blød ost, frugt osv

 

 
Eksotisk smoothie

Ingredienser

  • 1 lille moden banan
  • 80 g frugtkød fra en frisk ananas
  • 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 200 ml kefir
  • 3 udstenede dadler plus ekstra til servering
  • 1 skefuld klar honning

 

Instruktioner

Kom banan og ananas i en blender eller food processor og blend, indtil det er jævnt. Tilføj dadlerne i små stykker, NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder og honning og blend igen, indtil alt er godt blandet. Tilføj kefir, blend igen, hæld i et højt glas og server med ekstra dadelstykker, hvis du har lyst.

1 portion

 
 
Rødbede-sandwich

Ingredienser

  • 4 skiver hvidt sandwichbrød (omkring 11 x 11 cm) uden skorpe
  • 30 g kogt rødbede
  • 140 g gede-smøreost
  • 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • et par stilke purløg
  • salt & peber
  • rucola til pynt

Instruktioner

Kom rødbede, ost og NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en food processor med en knivspids salt og peber og blend indtil det er jævnt.

Smør rødbedecremen jævnt ud på 3 skiver brød, drys med hakket purløg og læg dem i lag. Dæk med den fjerde skive. Pak ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 1 time.

Pak den ud lige før servering. Skær sandwichen ud i 4 dele og del hver af dem i to, så du får 8 sandwicher. Læg sandwichen på et serveringsfad, pynt med rucola og server.

2 til 4 portioner (8 styk)

 
 
Brombær og ribs crumble

Ingredienser

  • 300 g brombær
  • 200 g ribs
  • 4 skefulde jordbærmarmelade
  • 40 g mel
  • 40 g mandelmel
  • 50 g farin
  • 2 skefulde NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 60 g smør

 

Instruktioner

Varm ovnen op til 200° C. I en stor skål blandes mel, mandelmel, brun farin og NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder. Skær smørret i små stykker, hæld det i og bland med hænderne, så der dannes store crumbles.

Vask bærrene og dup dem tørre. Tag stilkene af ribsene og del bærrene ligeligt mellem 4 keramiske skåle. Smør 1 skefuld jordbærmarmelade over bærrene i hver skål og hæld crumble ovenpå. Bag indtil toppen er gylden og frugten er boblende, omkring 20 minutter. Serveres varm

4 portioner

 
 
Oste- og yoghurtboller

Ingredienser:

  • 1 æg
  • 100 ml græsk yoghurt
  • 1 teskefuld bagepulver
  • 40 g mandelmel
  • 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 100 g revet emmentalerost eller en anden moden ost
  • salt & peber
  • Forskellige frø (græskar, kommen, hør, sesam...)

Instruktioner:
Varm ovnen op til 180°. Læg bagepapir på en bageplade. I en stor skål piskes æg sammen med yoghurt. Tilføj bagepulver, mandelmel, NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, en knivspids salt, peber og revet ost. Når dejen er jævn sættes 15 skefulde dej på bagepladen. Drys hver bolle med frø og bag dem i 15 minutter, indtil de er let gyldne. Lad dem køle af og server.

4 til 6 portioner (15 styk)

 
 
 
Marmelade med mandler

Ingredienser:

  • 120 g hindbærmarmelade
  • 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 1 skefuld hakkede mandler
  • 4 skiver fuldkornshvedebrød

 

 

Instruktioner:
Bland marmeladen med en skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder. Rist de hakkede mandler på en slip-let pande i 1 til 2 minutter, indtil de er let brune. Rist brødet. Smør marmeladen på det, drys med ristede mandler og server.

1 eller 2 portioner

Du kan vælge den marmelade, du har lyst til. Du kan også bruge hakkede pistacienødder i stedet for ristede mandler.

 
 
 
Varm grød med pære og nødder

Ingredienser:

  • 300 ml vand
  • 40 g havregryn
  • 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 2 halve dåsepærer
  • 4 valnødder
  • 1 teske stødt kanel
  • brun farin (valgfrit)

 

Instruktioner:
Bring vandet i kog, tilsæt havregryn, ½ teske stødt kanel og 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder. Rør godt om og lad det koge i 1 minut. Hæld grøden i en skål og lad det stå lidt. Tilsæt pære i skiver, drys hakkede valnødder og resten af kanelet over og server. Drys lidt brun farin over og pynt med appelsinskal efter ønske.

1 portion

Du kan også tilberede denne grød med friske pærer. Skræl, udkern og del en pære i kvarte. Dæk den med vand, tilsæt 1 eller 2 skefulde sukker og lad den koge, til den er blød. Du kan også bruge pæresirup til grøden.

 
 
Lækre skåle

Ingredienser:

  • 300 g kvark eller smøreost
  • 125 ml vanilje-yoghurt
  • 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 1 lille gul fersken (brug ½ fersken, hvis den er stor)
  • 8 hindbær
  • 2 makroner eller chokoladekiks
  • kakaopulver som pynt


Instruktioner:
Hæld kvark og NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en skål og pisk, indtil det er blødt og cremet. Tilføj vanilje-yoghurt og vend det sammen med en gummispatel. Skræl ferskenen og fjern stenen. Skær den i små stykker og blend den i en food processor. Hæld yoghurt/oste-cremen i 2 serveringsskåle, hæld ferskencoulis over og rør let rundt. Dekorer hver skål med 4 hindbær og 1 knust kiks. Drys kakaopulver over, hvis du har lyst.

2 portioner

Vælg sæsonens frugter; du kan purere abrikoser, sharonfrugter eller jordbær, og du kan erstatte hindbær med andre bær, du kan lide.

 
 
 
Grøn blanding

Ingredienser:

  • 1 lille grønt æble 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 400 g vindruer
  • 150 g bladselleri
  • 1 kiwi
  • 1 limefrugt

 

Instruktioner:
Pres limefrugten. Skræl æblet, skær det i små stykker, put det i en blender eller food processor og bland det med limejuice og 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, indtil det er jævnt. Vask vindruer og bladselleri, skræl kiwien, skær bladselleri og kiwi i små stykker og pres dem. Pres også vindruerne og hæld al juicen i æblemosen. Bland rigtig godt, hæld det op i et højt glas og server.

1 portion

 
 
Pikante croissanter

Ingredienser

  • 1 rund plade butterdej 230 g (omkring 30 cm)
  • 80 g fetaost
  • spiseskefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 1 skefuld hakkede urter (persille, mynte, purløg, basilikum...)
  • 1 teskefuld paprika
  • 1 æggeblomme
  • 2 teskefulde mælk
  • Sesamfrø

Instruktioner

Varm ovnen op til 200°. Læg bagepapir på en bageplade. Smuldr fetaosten og bland det i en skål med 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, urter og paprika. Rul butterdejen ud på køkkenbordet. Skær dejen ud i 12 lagkageformede trekanter med en skarp kniv. Læg en teskefuld af fetablandingen midt på hver trekant i den brede ende. Start med den brede ende og rul trekanten mod spidsen.

Anbring croissanten på bagepladen. Bland æggeblomme og mælk og pensl croissanterne med æggeblandingen. Drys med sesamfrø og bag i cirka 20 minutter, til det er gyldent. Tag dem af bagepladen og server dem varme.

4 portioner (12 styk)

Squash-suppe med let pesto

Ingredienser

  • 50 g porre
  • 300 g squash
  • 1 lille kartoffel
  • spiseskefulde NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 2 skefulde Amway olivenolie
  • 500 ml grøntsagsbouillon
  • salt

Til pestoen

  • 40 g basilikum
  • 1 skefuld pinjekerner plus ekstra pinjekerner til servering
  • 1 skefuld revet parmesanost
  • 70 g Amway olivenolie
  • salt

Instruktioner

Varm bouillonen Skræl, vask og skær kartoflen i tern. Skær porren i tynde skiver og kom dem i en slip-let pande med olie. Steg dem let i et par minutter. I mellemtiden vaskes og rives squash, det kommes i panden, tilsæt NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, rør rundt og dæk med den varme bouillon. Kog ved svag varme i cirka 10 minutter og rør rundt af og til.

Vask basilikumbladene og dup dem tørre med papir. Kom bladene i en food processor med de andre ingredienser og blend, indtil det er jævnt. Rist de ekstra pinjekerner på en pande i et par minutter, til de er gyldne.

Blend suppen med en stavblender. Smag suppen til og hæld den i 2 tallerkener. Tilføj en klat pesto i hver tallerken, pynt med ristede pinjekerner og server.

2 portioner

 
 
Appelsin-honning smørepålæg

Ingredienser

  • 1 stor appelsin
  • spiseskefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 20 g klar honning
  • smøreost
  • fuldkornshvedebrød

 

Instruktioner

Vask appelsinen grundigt, skær den i stykker med skræl på. Pil kernerne ud og kom den i en food processor med NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder og honning. Blend indtil det er jævnt. Kom det på fuldkornshvedebrød sammen med smøreost.

2 til 4 portioner

Du kan opbevare smørepålægget i køleskabet op til 5 dage.

 
 
Varm mandel-milkshake

Ingredienser

  • 150 ml kaffe
  • 100 ml mandelmælk
  • 1 eller 2 skefulde brun farin efter egen smag
  • spiseskefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 1 teske stødt kanel

 

Instruktioner

Varm mandelmælken. I et højt glas eller krus blandes ½ teske stødt kanel, 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder og brun farin. Tilføj varm kaffe og varm mandelmælk. Rør grundigt rundt, drys med resten af kanelen og server

1 portion

 
 
Nem hindbærkage (8 til 10 portioner)

Ingredienser

  • 2 æg
  • 140 g sukker
  • 125 ml hindbær-yoghurt
  • 70 g majs- eller peanutolie
  • 300 g mel + ekstra mel til formen
  • 16 g bagepulver
  • 2 spiseskefulde NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
  • 125 g friske hindbær
  • en knivspids salt
  • en klat smør til formen
  • Flormelis ved servering

Instruktioner

Varm ovnen op til 180°. Smør en 22 cm bageform med smør og drys den med mel. I en stor skål blandes mel, bagepulver, NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder og salt. Æg og sukker piskes, indtil det er hvidt og luftigt. Tilsæt yoghurt og bliv ved med at blande. Derefter tilsættes olie i en jævn stråle. Tilføj de tørre ingredienser og pisk, indtil alt er blandet godt. Hindbærrene foldes forsigtigt i med en gummispatel.

Hæld dejen i formen og bag i cirka 40 minutter eller indtil der ikke hænger dej fast på en tandstik, der stikkes ned i midten af kagen. Tag den ud af ovnen og lad den køle af på en rist. Tag kagen ud af formen, drys flormelis over den og server.

 
 
Müesli-smoothie med sojamælk

Ingredienser

  • 250 ml soyamælk
  • 2 tørrede abrikoser
  • 20 g kandiseret ingefær
  • 40 g müesli efter eget valg
  • 1 spiseskefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder

 

 

Instruktioner

Skær abrikoser og ingefær i små stykker og kom dem i en blender eller food processor sammen med de øvrige ingredienser. Blend indtil massen er cremet og uden klumper. Hæld smoothien i et højt glas og server

1 portion