image/png;;;10_sm.png

 

"Der er mange årsager til, at folk bliver involveret i direkte salg. Når først folk får øje på vores forretningsmulighed, kan de se deres egne muligheder. Det udfordrer deres fantasi".  

Doug DeVos, direktør for Amway og Alticor

  • image/jpeg;;;photo - 1.2.jpgIkke bare en gennemsnitlig virksomhed
  • image/jpeg;;;2.jpgGode faciliteter verden over
  • image/jpeg;;;photo - 2.2.jpgAmway Experience Centers
  • image/jpeg;;;50x60.jpgAmway - en visuel introduktion og forklaring

Ikke bare en gennemsnitlig virksomhed

image/jpeg;;;photo - 1.1.jpg

Ikke bare en gennemsnitlig virksomhed

Amway og dets moderselskab Alticor er verdens største direkte salgsvirksomhed. Virksomheden blev grundlagt i 1959 for mere end et halvt århundrede siden af de gode venner og forretningspartnere Rich DeVos og Jay Van Andel.

I dag fastholder DeVos og Van Andel familierne filosofien om hårdt arbejde og selvbestemmelse, der har gjort Amway til en global succesforretning. I 2014 var virksomhedens totale omsætning på 10,8 milliarder USD*. I dag er Amway repræsenteret på mere end 100 markeder verden over, og kan med stolthed præsentere dig for en fleksibel forretningsmulighed med et solidt fundament.

* Kilde: Amway/Alticor; baseret på Direct Selling news Global 100.

Gode faciliteter verden over

Gode faciliteter verden over

Amway er repræsenteret over hele verden med sine egne forskningscentre, naturlige landbrug og Experience centre, der støtter din Amway-forretning.

Klik på kortet for at finde dit Amway-kontor

Amway Experience Centers

image/jpeg;;;photo - 2.1.jpg

Amway Experience Centers

I Europa giver Experience-centre i seks lande ny indsigt i Amways fortid, nutid og fremtid. Besøgende kan finde ud af mere om Salgs- og marketingplanen samt Amways produktserier indenfor ernæring og velvære, skønhed og hjemmet. Desuden er Amways Experience-centre udstyret med faciliteter til promotiondage, private gruppereservationer, organiserede firmaarrangementer og uddannelses-workshops.

For mere information, besøg www.amway-experience.com

Amway - en visuel introduktion og forklaring

En introduktion til hovedkontoret i Ada, Michigan, USA.