kr 343,00
(Vis alle)
Antal:

  Antal:

   Dette produkt er en del af 2 pakke(r):

   Daily Bundle Nutriway™
   Foundational Trio Bundle with Daily Nutriway™

   Optimer dit velvære med et dagligt multivitamin, der indeholder essentielle vitaminer og mineraler og nu endnu flere planteekstrakter1 fra bæredygtige Nutriway-landbrug og samarbejdende NutriCert-landbrug.

   1 Sammenlignet med tidligere produktsammensætninger.

    

   Hvad produktet gør for dig

   Næringsstofferne i Nutriway Daily støtter flere aspekter af dit velvære, bl.a. dit immunsystem, energiniveau og syn. Ny, forbedret produktsammensætning:

   • Dækker eventuelle næringsmangler i kosten med en velbalanceret blanding af vitaminer, mineraler og planteekstrakter fra bæredygtige Nutriway-landbrug eller NutriCert-certificerede landbrug. Støtter immunsystemet med C-vitamin, D-vitamin, zink, jern og selen.3
   • Hjælper dig med at være klar til alle daglige udfordringer ved hjælp af syv B-vitaminer, jern og magnesium til at støtte energistofskiftet.3
   • Giver øjnene et næringstilskud med A- og B2-vitamin, zink og lutein.3
   • Indgår nemt og hurtigt i enhver livsstil eller rutine med en tablet, som er nem at synke, nænsom  mod maven og egnet til vegetarer.

   3 C-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6- og B12-vitamin samt biotin, jern og magnesium bidrager til et normalt fungerende energistofskifte. C-vitamin, D-vitamin, zink, jern og selen støtter immunsystemets normale funktion. A-vitamin, B2-vitamin og zink bidrager til at vedligeholde et normalt syn. Lutein indgår i øjets nethinde. Generelt er det vigtigt at spise en varieret og velbalanceret kost samt have en sund livsstil

   Derfor vil du synes om produktet

   En travl livsstil kan være motiverende, men nogle gange kan dagligdagens forpligtelser og stress koste på velværet. Vi vil gerne føle glæde og tilfredshed i hverdagen, og vi vil gerne støtte kroppen og føle os fulde af energi, så vi kan opnå noget, både personligt og forretningsmæssigt, og være aktiv sammen med vores nære og kære. Det kan Nutriway Daily hjælpe med.

   Nutriway Daily indeholder hele 20 essentielle vitaminer og mineraler plus 4 planteekstrakter udvundet af planter, der dyrkes på bæredygtige landbrug. Det er en hurtig og praktisk måde for kroppen at få næringsstofferne og de naturligt udvundne planteingredienser i produktet på til at dække eventuelle næringsmangler i kosten, og til at få de næringsstoffer, som kroppen har brug for til at støtte dit velvære.3 Hver dag.

   3 C-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6- og B12-vitamin samt biotin, jern og magnesium bidrager til et normalt fungerende energistofskifte. C-vitamin, D-vitamin, zink, jern og selen støtter immunsystemets normale funktion. A-vitamin, B2-vitamin og zink bidrager til at vedligeholde et normalt syn. Lutein indgår i øjets nethinde. Generelt er det vigtigt at spise en varieret og velbalanceret kost samt have en sund livsstil.

   Fakta til dig

   I en Nutriway Daily-tablet er der 20 vitaminer og mineraler og nu endnu flere planteekstrakter fra vores Nutriway-landbrug eller NutriCert-certificerede landbrug:

   • 12 vitaminer, bl.a. A, C, D, E, B1, B2, B3, B6, folsyre, B12, biotin (pantothensyre).
   • 8 mineraler: Calcium, jern, jod, magnesium, zink, kobber, selen, mangan.
   • Acerola-kirsebær med C-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion og til et normalt fungerende energistofskifte.
   • Beta-caroten er et A-provitamin, hvilket betyder, at kroppen kan omdanne det til A-vitamin, som støtter et normalt syn.
   • Lutein fra morgenfrueekstrakt, som er et karotenoid, der er koncentreret i øjets nethinde.
   • Indeholder ikke kunstige farve- eller smagsstoffer, konserveringsmidler eller sødestoffer.

   4 Nutriway er verdens mest solgte varemærke inden for vitaminer og kosttilskud.

   Produktegenskaber

   • Med næringsstoffer, der  støtter forskellige mål for din sundhed og dit velvære, bl.a. dit energiniveau, immunsystem, syn og generelle velvære. Det er hurtigt, praktisk og en god måde at komme i gang med kosttilskud på og gøre det til en del af din daglige rutine.
   • Fra et varemærke, du kan have tillid til. Nutriway er verdens mest solgte varemærke inden for vitaminer og kosttilskud med mere end 85 års erfaring med at hjælpe mennesker globalt til at leve gladere og sundere liv.
   • Planteekstrakter fra acerola-kirsebær, hyldebær, lilla gulerod og lutein fra morgenfrue, som er udvundet af planter, der dyrkes på Nutriway-landbrug eller NutriCert-certificerede landbrug. Disse landbrug anvender bæredygtige dyrkningsmetoder og indgår i Nutriway-varemærkets tilgang fra frø til kosttilskud med fuld sporbarhed.

   Anvendelse

   • Voksne og børn fra 18 år: 1 tablet dagligt, fortrinsvis sammen med et måltid
   • Opbevares uden for små børns rækkevidde
   • Kosttilskud bør ikke træde i stedet for velbalanceret og varieret kost og en sund livsstil
   • Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides
   • Hold flasken tæt tillukket
   • Opbevares tørt og køligt
   • Fortæl andre om produktet, og hvordan det kan være med til at optimere deres velvære.


   ANBEFALET DOSIS: Voksne: 1 tablet dagligt, fortrinsvis til et måltid.

   Ingredienser

   INGREDIENSER: Calciumcarbonat, stabilisatorer (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose, arabisk gummi, hydroxypropylmetylcellulose, dicalciumfosfat), magnesiumoxid, L-ascorbinsyre, acerola-kirsebærkoncentrat 6 % (Malpighia glabra), maltodextrin, ferrofumarat, antiklumpningsmidler (siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer), nikotinamid, D-alpha-tocopherylsuccinat, zinkoxid, hyldebærekstrakt 1,0 % (Sambucus Nigra), calcium-D-pantothenat, cuprigluconat, ekstrakt af lilla gulerod 0,5 % (Daucus carota), mangansulfat, thiaminmononitrat, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, retinylacetat, lutein (fra morgenfrue (tagetes erecta)), fugtighedsbevarende middel (glycerol), antioxidanter (natriumascorbat, alfa-tocopherol), betacaroten, pteroylmonoglutaminsyre, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks), kaliumjodid, natriumselenit, D-biotin, cholecalciferol, cyanocobalamin.

   Næringsstoffer Pr. tablet % RI**
   A-vitamin 693 g RE 87 %
   D-vitamin 5 μg 100 %
   E-vitamin 10 mg TE 83 %
   B1-vitamin 1,4 mg 127 %
   B2-vitamin 1,6 mg 114 %
   Niacin 18 mg NE 113 %
   Pantothensyre 6 mg 100 %
   B6-vitamin 1,4 mg 100 %
   Biotin 50 μg 100 %
   Folsyre 200 μg 100 %
   B12-vitamin 2,4 μg 100 %
   C-vitamin 80 mg 100 %
   Calcium 180 mg 23 %
   Magnesium 60 mg 16 %
   Jern 10 mg 71 %
   Kobber 1 mg 100 %
   Zink 8 mg 80 %
   Mangan 1 mg 50 %
   Jod 83 μg 55 %
   Selen 55 μg 100 %
   Lutein 0,6 mg  

   ** % af referenceindtag