Skandinavien i fokus

Skandinavien i fokus giver dig overblik over de seneste events og begivenheder i Skandinavien. Her kan du blandt andet læse om Amways sponsoraftaler, sportsbegivenheder, produktlanceringer samt initiativer iværksat for at styrke vores position som en socialt ansvarlig virksomhed.

I eventkalenderen kan du se, hvad der sker næste gang og hvor – og selvom begivenheden finder sted i et andet skandinavisk land, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til at møde op! Kast et blik på hvad der sker og involvér dig i det skandinaviske Amway-fællesskab. Vi vil holde dig opdateret om Amways mediedækning i lokale magasiner og publikationer, og her på siden vil du også løbende kunne finde ideer, inspiration og tips. Vi glæder os til at se dig i Norge, Sverige, Danmark eller Finland!

Hjælp og støt: Amway & Julemærkefonden

Tag som frivillig hjælper del i Amways samarbejde med Julemærkefonden, eller bliv JulemærkeVen fra 50 kroner om måneden. Siden 2012 har Amway støttet Julemærkefonden i arbejdet med udsatte børn på landets Julemærkehjem i Skælskør, Hobro, Kruså og Ølsted. Amway har gennem årene støttet med både produkter, penge og gennem aktiviteter som kreative aftener med børnene, pantindsamling på Roskilde Festival, Julemærkemarch og meget mere. Som frivillig i Julemærkefonden hjælper du ved denne slags events og indsamlingsaktiviteter, ligesom flere af vores forhandlere og medarbejdere allerede gør. I 2016 blev to af Amways forhandlere udnævnt til ambassadører af Julemærkefonden for deres særlige engagement.

Hvis du vil være frivillig, skal du skrive en mail til Bente Duusgaard på bente.duusgaard@julemaerket.dk

Hvis du vil være JulemærkeVen, skal du klikke her: https://www.julemaerket.dk/?Action=members_signup&item=545

  • image/jpeg;;;731650.jpgAmway
  • image/jpeg;;;731651.jpgSkønhed
  • image/jpeg;;;731652.jpgErnæring & velvære
  • image/jpeg;;;731653.jpgPresse

Amway

BDS i Vejle

Vinderen af lodtrækningen ifbm. BDS i Vejle den 3 september blev Susanne & Henrik Hebsgaard. Vinderen har fået direkte besked, og Amway Danmark ønsker endnu engang tillykke!

 

Valentinsdag-promotion

Vinderen af promotionen ifbm. Valentinsdag er nu fundet blandt de mange bestillinger på min. 100 PPV, der blev lagt i perioden 27. januar - 14. februar. Den heldige som modtager en ARTISTRY Floral Chic Eau de Parfum i fuld størrelse* og nu kan invitere én særlig person på en Champagne Brunch for to* er:

ABO Helle Lynge

Amway Danmark ønsker Stort tillykke!

*Parfume og gavekort til Champagne Brunch sendes med posten til Helle

XS-konkurrence

De tre vindere af XS-salget i perioden fra den 1. december til og med den 14. december er: ELSE BANG, THOMAS FRANKEL & LONE GOUL og DORTE FLØJGAARD

Amway Scandinavia ønsker tillykke og en glædelig jul!

Vindere af adventslodtrækningerne

Sidste trækning i adventslodtrækningen er gjort - her har I alle vinderne:

Vinderen af lodtrækningen 1. søndag i advent blev ABO 7331144 LENE & KIM  OLSEN - en iCook wok til en værdi af 2993,- dkk i ABO-pris

Vinderen af lodtrækningen 2. søndag i advent blev ABO 7330980 WEGRZYN, LUKASZ  - et iCook kniv sæt til en værdi af 2499,- dkk i ABO-pris

Vinderen af lodtrækningen 3. søndag i advent blev ABO 7107535  JENSEN; MARTIN & SASJA - et Power System fra ARTISTRY YOUTH XTEND, frit valg mellem creme og lotion versionen, til en værdi af 1601,- dkk i ABO-pris

Vinderen af lodtrækningen 4. søndag i advent blev ABO 7123621  TINNE & LEIF GADE - NUTRIWAY DOUBLE X og Phyto2GO Startpakke til en værdi af 722,- dkk i ABO-pris

Amway Scandinavia ønsker tillykke. Vinderne får direkte besked.

Sommerevent i Stauning 20.08.2016

Lørdag den 20. august stod en gruppe af Amway-forhandlere med familier tidlig op og tilbragte dagen i godt selskab ved fiskesøen i Stauning. Dagen bød på vekslende vejr, men godt humør og individuelle snakke om det kommende års muligheder og GIP-program holdt humøret oppe hos alle, der deltog.

Der var trængsel rundt om fiskesøen, hvor alle forsøgte at få den bedste fiskeplads og vinde præmien for at fange den største fisk. Præmien  var 10 krus fra Amway’s one by one kampagne, og vinderen blev ABO Judit Rasmussen, med en stor flot ørred. Stort tillykke herfra! Tak til Svend og Hannah Christensen for at arrangere en dejlig motiverende dag for sin gruppe og for at invitere Amway med.

Danseturnering i Holstebro 11.06.2016

Lørdag den 11. juni 2016 skabte Just Dance Studios rammerne for en stor danseturnering i Holstebro, hvor 116 par fordelt på 18 rækker dystede om sejren. Danseturneringen var ikke blot flot besøgt lokalt, den blev også live streamet på US Sportsdance, hvor over 4.000 seere kunne følge med fra USA.

Amway var flot repræsenteret med sponsorgaver i form af muleposer med Amway-logo med lækre prøver på Amways produkter til de 6 bedste par i alle 18 rækker, og vinderparret i alle rækker modtog endvidere drikkedunke med Amway-logo. Derudover kunne 3 heldige vindere gå hjem med en lækker gavepose med ARTISTRY-hudpleje eller SA8-vaskemiddel velegnet til de sarte dansekostumer, og alle gæster kunne smage på NUTRIWAY Strive og XS Power drinks.

Tak til Amways forretningsindehaver Pamella Williamson for at arrangere Amways involvering i det flotte arrangement.

EXPO i Vejle 30.04.2016

Lørdag stod i EXPOens tegn i Vejle. Det var en dag med mange gode træninger med Amways experter indenfor ARTISTRY og NUTRIWAY Maire-Laure Bardel og Johan Hagmann. På EXPOen var alle produkter på display, og der var stor interesse fra deltagerne og mange rigtige gode spørgsmål.

Julemærkefonden var også til stede, og også her var der stor interesse, og vi var stolte over at donere 50.000 kr til Julemærkefonden. I år har vi fokus på at få så mange med som Julemærkeven (hvor man automatisk betaler et årligt beløb eller et månedligt beløb). Har du lyst til at blive Julemærkeven, kan du tilmelde dig direkte påwww.julemaerket.dk – husk at skrive AMWAY efter dit navn, så kan Julemærkefonden se, hvor mange Julemærkevenner der kommer fra Amway.

Julemærkefonden benyttede lejligheden til for første gang at ”udnævne” to Julemærkefonden og Amway Ambassadører: Det blev Christina & Bobby Kurell og Per Brygmann & Annemarie Algreen-Ussing.

En stor tak til alle der var med til at gøre EXPO til en rigtig god oplevelse!

     

 

 

 

Skønhed

Lanceringsevent, Helsinki, 13.12.2016

Den 13. december var en gruppe bloggers, instagrammers og journalister inviteret til en eksklusiv Flora Chic & Light Up Lip Gloss-lanceringsevent i Helsinki, hvor der blev serveret drinks og snacks i et rosa univers på Hotel GLO i centrum. Mette Hvistendahl Munch og Susanna Rodriquez deltog, og Susanna præsenterede Amway og direkte salg-konceptet. Efterfølgende gav en parfumeekspert en introduktion til dufte. Arrangementet er allerede blevet omtalt på de sociale medier, på blogs og i aviser/magasiner. Følg linket herunder for at se en artikel i Ilta Sanomat.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005006633.html

VIP skønhedsarrangement

Mandag den 26. september lagde DesignCaféen i København hus til et VIP skønhedsarrangement for udvalgte damer, der alle havde mødt Amway og ARTISTRY på dette års Støt Brysterne løb.

Gæsterne fik mulighed for at prøve de forskellige hudplejeprodukter og fik samtidig individuel vejledning og gode tips til makeup og farvevalg. Særlig fugtighedsmasken fra ARTISTRY HYDRA-V skabte smil og morskab, da gæsterne hjalp hinanden med at få den på. De mange anerkendende bemærkninger til hudens forbedring umiddelbart efter gjorde at mange fandt interesse i netop Hydra-V.

En stor tak til Charlotte Køhler og gruppe for en stor indsats og professionelle fremtoning.

Creme LuXury konkurrence

I samarbejde med upline Charlotte Køhler fandt Amway frem til vinderen af en eksklusiv Creme LuXury Eye i dennes gruppe. Præmien blev overrakt af Amways danske Key Account manager Maj-Britt Sand til Amway-forhandler Bente Perch Møller, der med sin flotte Personlige Volumen indenfor ARTISTRY i juni måned blev udtrukket som vinder. Stort tillykke til Bente fra Amway Danmark.

ARTISTRY beauty event i Århus

Lørdag den 9 Juli lagde Badeanstalten i Aarhus hus til et særlig ARTISTRY beauty arrangement hvor deltagerne fik individuelle hudplejeanalyser og behandlinger.

Gæsterne som havde fundet vej til arrangementet gennem deres deltagelse på dette års Alt For Damerne kvineløb i Århus, var i gode hænder hos de 3 Amway-forhandlere, der sammen med Amways danske Key Account manager Maj-britt Sand sørgede for at alle havde en sjov og lærerig dag.

En stor tak til Lene Bærentsen, Lis Bærentsen og Charlotte Bendix for deres professionelle introduktion til ARTISTRY og deres store hjælp på dagen.

Amway Danmark:

3 dage og tusindvis af besøg på Alt for Damerne-løbet i København

Søndag, mandag og tirsdag i den forgangne uge ’deltog’ Amway i  Alt for Damerne-løbet med et stort skønhedstelt med ARTISTRY- og SATINIQUE-produkter i fokus. To ABOer tilbød en hurtig makeover i det populære telt, og ARTISTRY var det eneste makeup-varemærke, som blev promoveret på de mange stande. Der blev uddelt YOUTH XTEND-produkter til vinderne af 2 konkurrencer i både Amway-teltet og fra arrangementets hovedtelt.

Ernæring & velvære

Svensk leder vinder to guldmedaljer, august 2017

Sidste weekend vandt den svenske leder Mats Holmberg to guldmedaljer ved det svenske nationale mesterskab for veteraner for hans præstation i 400 meter løb og 400 meter forhindringsløb M40. For kun to år siden besluttede han at genoptage sin gamle hobby fra 80'erne, hvor han deltog i nogle konkurrencer. ’Min datter begyndte at løbetræne, og jeg besluttede at gøre det igen. Jeg havde ikke deltaget i noget i 26 år i 2015, da jeg løb for første gang som voksen’, siger han


I dag er han 44 år gammel, og han var den ældste på banen i sin aldersgruppe sidste weekend, men det forhindrede ham ikke i at tage medaljen. ’Jeg lever en sund livsstil og sørger for, at jeg får masser af protein. Til efteråret har jeg taget NUTRIWAY vitaminer og kosttilskud i 20 år’, siger han. Når han bliver spurgt, hvordan han finder tid til både at drive en Amway-forretning og løbe på banen, siger han at han træner om dagen to gange om ugen og viser forretningsplanen om aftenen. "Men jeg vil træne mere nu, fordi jeg er på vej til verdensmesterskabet", siger han og afslører sin tid: 53.34 i 400 meter løb og 59,63 i forhindringsløb.

Naisten Kymppi 2017, Finland 21.05.2017

I år fejrer vi 10-årsjubilæum! Amway har sponseret løbet Naisten Kymppi siden 2007! Løbet er en todages event og finder sted den 20. – 21. maj 2017. Den traditionelle distance på 10 km løber af stablen den 21. maj og snor sig igennem hjertet af Helsinki. Amway er tilstede hele weekenden. Er du som dansk ABO interesseret i at deltage i løbet, så findes der mere information (på svensk) på den finske version af Amway Online:

http://www.amway.fi/sv/about-amway-new/global/local/happens-in-scandinavia

Tilmelding kan foretages direkte hos arrangøren: http://www.naistenkymppi.fi/in-english

 

Run with Amway 2017 - Sverige

Vær klar til at konkurrere med dit team! Vi har nu udvalgt en række løbeevents i Sverige, hvor Amway vil være repræsenteret med bannere og flag. Der vil være NUTRIWAY-løbetrøjer og XS til alle tilmeldte løbere fra Amway! Download PDF og læs mere. Run with Amway 2017

 

AmCham Golf Cup 2016

Torsdag den 18. august fandt AmCham Cup golfturnering 2016 sted på det prestigefulde Simon’s Golf klub i Humlebæk. 29 hold (116 spillere) fordelt inden for mange forskellige brancher i Danmarks internationale forretningsmiljø tilbragte en god dag med netværk og i konkurrence om flotte præmier. Amway Danmark var blandt sponsorerne, og fem spillere kunne gå hjem med en lækker goddiebag, indeholdende NUTRIWAY- og Personlig pleje-produkter.

Amways hold bestod af Anders og Marion Bircow, Michael Axelsen og Frederik Laursen, der alle spillede fantastisk og sikrede en flot runde på 4 under banens par på dagen. Det var dog ikke helt nok til at vinde AmCham Golf Cup 2016, men nok til at slå vores gode naboer fra Amway Norge. Dermed bliver Amways danske team vinder af Amways interne konkurrence, og alle fire modtager en flot signeret spillertrøje fra AC Milan.

Stort tillykke og tak for indsatsen – vi satser på at gentage successen næste år!

Første XS-Party i Danmark 21.07.2016

Bar-Mix i Vejle dannede torsdag den 21. juli rammerne om Danmarks første XS-Party! Med en helt særlig VIP deltagelse af David Vanderveen – den ene del af den impulsive duo bag XS Power drinks, var stemningen høj og alle var efter et par fantastiske timer fuld af motivation og iver efter at arbejde mod egne mål.

Følg David på Facebook og se hans post og video fra Vejle: https://www.facebook.com/davevanderveen


En stor tak til David Vanderveen, Else Bang samt Danny og Charlotte Andersen for deres store indsats og hjælp til at stable et godt arrangement på benene på kort tid.

Presse

Amway sponserer Girltalk.dk

Amway er sponsor, når Girltalk.dk kommer til Kolding den 24. maj for at tale med mødre og unge kvinder om de ting i livet, der kan være svære at dele. I forbindelse med Amway’s Volunteering Day 2016 ansøgte ABO Else Bang om 500 euro i støtte til arbejdet i foreningen Zonta Vejle, og det munder nu ud i Girltalk.dk aftenen. Der vil være foredrag med Kristina Hesselberg om at leve med angst og Linda Andrews, som er kendt fra X-faktor, er i dag ambassadør for Girltalk.dk og giver også et nummer til arrangementet.

Download programmet her
Find din billet her: http://www.zontabilletten.dk/arrangementer/

 

VIP event, Finland

50 finske berømtheder, journalister og debatører på de sociale medier var inviteret til en hip natklub i centrum af Helsinki. Der var tale om et fælles arrangement mellem Amway og Women’s Run Association, Naisten Kymppi, som Amway har samarbejdet med i 10 år. To Amway-forretningsindehavere præsenterede produkterne fra ARTISTRY Modern Icon Collection for VIPerne. En repræsentant fra  Naisten Kymppi understregede det stærke samarbejde med Amway og nævnte de kommende ARTISTRY makeup-træninger. Arrangementet blev omtalt bredt i finske medier og på de sociale medier de følgende dage.

 

Præsentation af AGER, Sverige

AGER og iværksætteri var på dagsordenen, da Amway og Amcham Sverige var værter for en begivenhed i Stockholm i mandags. Omkring 40 forretningsfolk fra globale virksomheder overværede indlægget præsenteret af Corporate Affairs Manager i Amway Scandinavia, Mette Hvistendahl Munch, og deltog i den efterfølgende debat om emnet. Særligt skandinavernes meget positive holdning til iværksætteri blev diskuteret, og adskillige deltagere viste stor interesse i fremtidigt samarbejde om at sætte fokus på iværksætteri.

 

Movember event, Finland

Cirka 55 berømtheder, journalister, bloggere og instagrammers deltog i en HYMM-begivenhed på en hip natklub i Helsinki, Finland. HYMM-barberingsprodukterne blev introduceret for at markere slutningen af Movember-kræftkampagnen. Amway havde inviteret den finske organisation for Movember med til begivenheden, og Amway bidrog med en donation. Alle de inviterede VIPs fik taget billeder med overskæg og HYMM og viste deres støtte ved at offentliggøre det på de sociale medier.
#HYMMScandinavia

Amway støtter børn i Danmark, 23.11.2016

Sales Manager, Mette B. Henius, og Corporate Affairs Manager, Mette Hvistendahl Munch, fra Amway Scandinavia tilbragte onsdag eftermiddag på julemarkedet i Nyhavn i det centrale København, hvor de solgte dekorationer, kort og mange andre juleartikler for at støtte NGOen Julemærkefonden. Amway har støttet organisationen i mange år både med donationer, produkter og frivilligt arbejde. Mette & Mette fik indsamlet mere end 2500,- DKK til Julemærkefondens arbejde med børn. Julemærkefondens stand har i øvrigt åben indtil den 23. december.

 

AGER2016, 14.11.2016

Amway Global Entrepreneurship Rapport blev frigivet mandag den 14. november. For syvende år i træk har Amway målt temperaturen på iværksætterånden i 45 lande over hele verden. Og endnu engang skiller skandinaverne sig ud ved at have den mest positive attitude til entreprenørskab blandt de forskellige regioner i rapporten. Mere end 50.000 personer er blevet personligt interviewet til rapporten, og indtil videre har medierne i både Sverige og Danmark skrevet om og refereret til resultaterne. I Danmark på finans.dk og i dag.dk og også på tryk i MetroXpres. I Sverige på va.se (Veckans Affärer) and produktaktuellt.com.

Rapporten kan læses på news.amway.dk/ager. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Mette Hvistendahl Munch, Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia.

 

SPORTSFANPLUS, Danmark, 10.09.2016

SPORTSFANPLUS bringer en artikel om OPPORTUNE Sport/ARTISTRY Flora Chic og OPPORTUNE PREMIUM nævnes i artiklen 'Farven blå!'.

Læs omtalerne hér og hér

Kosmetik, Danmark, 01.09.2016

Omtale af HYMM-serien til mænd

Se omtalen her

Ålandstidningen, Finland, 06.07.2016

Lederen Mats Holmberg fortæller om sin karriere som ABO og om Amways forretningsmulighed.

Læs artiklen hér

trendsonline.dk, Danmark, 12.02.2016

Interessant artikel om iværksætteri, som linker til Amway Global Entrepreneurship Report 2015.

Læs artiklen her

ISABELLAS, Danmark, 08.02.2016

ARTISTRY HYDRA-V får en fin omtale i magasinet ISABELLAS.

Se omtalen her

TOPPHÄLSA, Sverige, 14.01.2016

ARTISTRYs undersøgelse af skønhedsikoner igennem tiderne blev omtalt.

Se omtalen her

Cosmopolitan-blogger Natalie Vilen, Finland, 12.01.2016

Natalie Vilen omtaler EXACT FIT-pudder, øjenbrynsblyant og læbestift fra ARTISTRY samt undersøgelsen af skønhedsikoner igennem tiderne på sin blog.

Læs mere her

Se video på YouTube

I tilfælde af presserelaterede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via følgende e-mail: mette_munch@amway.com

Eventkalender

Maj:

11.05.17 WebLive-træning 'essentials by ARTISTRY', kl. 20:00:21:00 - deltag her

21.05.17 Naisten Kymppi; 10 km løb i Helsinki, Finland

- læs mere her

Juni

08.06.17 WebLive-træning 'Discover the new offer from G&H', kl. 20:00:21:00 - deltag her

11.06.17-13.06.17 Alt for Damerne-løbet i København/18.06.17 Alt for Damerne-løbet i Aarhus/19.06.17 Alt for Damerne-løbet i Fredericia. Amway 'deltager' med ARTISTRY-telt

Juli

20.07.17 WebLive-træning 'ARTISTRY Supreme LX Collection', kl. 20:00:21:00 - deltag her