Registrer dig som kunde og få 12% rabat på alle produkter og spar 40 DKK på din første ordre*!
*Rabatten på 40 DKK er gældende for nyregistrerede kunder på deres første ordre fra 375 DKK (inkl. moms) inden for 5 dage efter registrering. Gyldig fra 1. december 2021 til 28. februar 2022

Ernæring & velvære

Vi ved alle sammen, at en velbalanceret kost kan være med til at holde os sunde og aktive. Men det er ikke altid så enkelt. Med en travl og hektisk hverdag kan det nogen gange være svært at spise, som man skal. Desuden er kvaliteten af de madvarer, vi kan få i dag, ofte ringere på grund af miljømæssige forhold. Heldigvis kan vores produktsortiment give dig de næringsstoffer, du eventuelt mangler. 

Uanset om du ønsker at støtte et generelt velvære eller en aktiv livsstil, fremme din skønhed indefra, finde et vægtstyringsprogram, der virker, eller bare kickstarte din dag, har NUTRIWAY™ og XS™ en løsning. Fra grundlæggende og målrettede kosttilskud til produkter, der hjælper dig med at holde vægten – se alle vores produkter inden for ernæring og velvære, der passer til dine individuelle behov og hjælper dig i din hverdag.