kr 372,00
(Vis alle)
Antal:

  Antal:

   Nutriway™ Omega 3 Complex er et kosttilskud, der indeholder omega-3-fedtsyrer af høj kvalitet, som bidrager til hjertets normale funktion*. 


   Derfor vil du synes om produktet ...

   Omega-3-fedtsyrer fungerer som en smurt kæde på en cykel ved at understøtte hjertets normale funktion. De kaldes imidlertid ‘essentielle’, fordi vi ikke kan producere dem naturligt i kroppen, og vi derfor skal have dem tilført gennem kosten. En velbalanceret kost, der omfatter en eller to portioner fisk om ugen, er det ideelle, men forståeligt nok er det ikke altid muligt. 

   Selvom vi ikke kan producere dem selv, er essentielle omega-3-fedtsyrer meget vigtige for hjertets normale funktion samt for at bidrage til vedligeholdelse af et generelt godt helbred. Nutriway™ Omega 3 Complex er et kosttilskud, der indeholder omega-3-fedtsyrerne EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). Sammen giver det dig de fedtsyrer, du muligvis ikke får gennem kosten. 

   Det skal du vide…

   • Nutriway™ Omega 3 Complex indeholder en blanding af omega-3-olie fra vores pålidelige Nutricert™-certificerede leverandører. Herunder laks fra Norges rene vand og ansjos, makrel og sardiner fra Atlanterhavet og Stillehavet. 
   • Ansjoser, makreller og sardiner befinder sig længere nede i fødekæden og har derfor et højere indhold af omega-3-fedtsyrer. 
   • Én kapsel indeholder omtrent den samme mængde omega-3-fedtsyrer som 28 g laks, tun eller sardiner.
   • Bidrager til at understøtte hjertets funktion med et Omega-3 Complex, der består af EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre)*.
   • Omega-3-fedsyrerne kombineres med E-vitamin og bliver til kapsler inden for 72 timer efter indsamling, hvilket er en kvalitetsgaranti. 
   • Hvert parti fiskeolie testes for at sikre, at det overholder standarden for kvalitet og renhed. 
   • Indeholder ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.
   • Produktet er ikke velegnet til veganere/vegetarer.

   * Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. 

   Anvendelse: 

   Tag én kapsel om dagen sammen med mad. 

    
   INDHOLD PR. DAG (1 kapsel)
   Fett, heraf 1 g
   Omega-3 fedtsyrer 380 mg
   EPA (Eikosapentaensyre) 180 mg
   DHA (Dokosaheksaensyre) 120 mg
   Vitamin E 5 mg α-TE (42 %*)

   *% af ernæringsmæssig referenceværdi

   • Alle, der ikke spiser tilstrækkelige mængder af omega-3-fedtsyreholdige fødevarer, som eksempelvis de fleste fisk, skaldyr, bladgrøntsager, rapsolie, sojabønneolie og valnødder, og som derfor mangler disse fedtsyrer.
   • Alle, der er interesserede i omega-3-fedtsyrernes gavnlige effekt, som fx at støtte hjertets normale funktion.

   Anbefalet dosis

   Én kapsel dagligt i forbindelse med et måltid.

   Gode råd

   Opbevares utilgængeligt for små børn. Dette produkt erstatter ikke en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Hold flasken tæt lukket. Opbevares køligt og tørt. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.